O minoră de 14 ani, lăsată însărcinată de un bărbat din Galați!

Foto cu rol ilustrativ.
  • Un bărbat de 53 de ani este bănuit că a abuzat sexual o minoră de 14 ani din comuna Rădești, județul Galați.
 
În această dimineață, 25 iulie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au luat măsura reținerii față de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Rădești, care este bănuit de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.
 
Astfel, potrivit unei informări din partea Inspectoratului de Poliție Județean din Galați, la data de 23 martie 2023, o minoră, de 14 ani, însoțită de mama ei, s-ar fi prezentat la Spitalul Municipal de Urgențe Bârlad unde, cadrele medicale, în urma investigațiilor de specialitate, au stabilit că este însărcinată, bănuit fiind un bărbat, de 53 de ani, din comuna Rădești.
 
Astfel, a fost sesizată Poliția municipiului Bârlad și Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care, pe principiul competenței teritoriale, a declinat competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2021 - februarie 2023, bărbatul de 53 de ani, profitând de faptul că minora s-ar fi aflat singură la locuința acestuia din comuna Rădești, județul Galați, cu scopul de a efectua mai multe activități gospodărești, ar fi întreținut raporturi sexuale neconsimțite cu aceasta, prin constrângere, profitând de situația materială precară a familiei.
 
În baza probatoriului administrat în cauză de către polițiști, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoana bănuită, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată, totodată, față de aceasta, fiind dispusă și măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
În cursul zile de astăzi, 25 iulie, bănuitul va fi audiat în vederea schimbării încadrării juridice (viol),  urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

Pompierii ISU Galați, trimiși în Grecia să ajute la stingerea incendiilor de pe insula Rodos


Caz șocant în județul IlfovTentativă de viol în Otopeni! Un bărbat a amenințat o tânără cu cuțitul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant la Galați! Oficial de la DIICOT

19 Jul 2023 1459

UPDATE Doi copii dintr-un centru de plasament, cerșetori în piață, au fost violați. Agresorul a fost arestat

16 Nov 2021 2002

Caz șocant în Galați! Bătrână, violată și bătută de un tânăr în toaleta unei biserici, în ziua de Paște. Femeia a murit

11 Apr 2018 1406