Oficial de la IPJ Vrancea! Răsturnare de situație în cazul morții fiului șefului Poliției Locale din Agigea. Ce spun anchetatorii

Polițiști. Foto cu rol ilustrativ: IPJ BistrițaAncheta efectuată de polițiști în cazul tânărului din județul Constanța decedat în timpul unei partide de vânătoare ce a avut loc în județul Vrancea a scos la iveală faptul că acesta ar fi fost împușcat accidental de un alt participant la vânătoare. 

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanţii la activitate l-ar fi împuşcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Conform surselor noastre, persoana care a tras cu arma este tot din județul Constanța și participa ilegal la vânătoare. Vânătoarea de mistreți era autorizată, însă numele persoanei care a tras cu arma nu se regăsea pe autorizație. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv dacă persoana care a tras ar fi confundat victima cu un mistreț și chiar ricoșarea dintr-un alt obiect al glonțului în abdomenul victimei.

Cercetările continuă.


Potrivit IPJ Vrancea incidentul a avut loc la Andreiaşu de jos. 

"Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. . se efectuează manevre de resuscitare, la faţa locului", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.



Bărbatul a fost resuscitat la fața locului de cadrele medicale sosite în ajutor, dar din păcate nu a răspusn la manevre, fiind declarat decedat. 

Conform surselor noastre,  victima este fiul șefului Poliției Locale Agigea, Traian Bureța, în vârstă de doar 36 de ani. 

Înmormântarea va avea loc mâine, 8 noiembrie, la Năvodari, unde locuia tânărul. 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare, în județul Timiș

28 Jan 2024 548

Împușcat la vânătoare Fiul șefului Poliției Locale Agigea, condus astăzi pe ultimul drum

08 Nov 2022 4565

Persoana care a tras cu arma în fiul șefului Poliției Locale Agigea avea grad de rudenie cu victima

07 Nov 2022 22631

UPDATE Bărbat din Constanța, decedat după ce a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare

05 Nov 2022 2809

Dragnea, la vânătoare alături de persoane din conducerea Tel Drum. În imagini apare şi Nicuşor Constantinescu

19 Nov 2018 1900

Partida de vânătoare a lui Țiriac, dată peste cap de un reprezentant unei organizații care luptă împotriva abuzurilor contra animalelor

19 Dec 2015 2558