Patronul de la Histria, George Bosanceanu, a picat "examenul" la testul poligraf

Politistii, reclamati din nou la Parchet

O tanara care a fost angajata ca receptionera la hotelul "Histria" din statiunea Mamaia il acuza pe patronul George Vergiliu Bosanceanu de viol * In decurs de o luna de zile, ieri politistii au fost din nou reclamati la Parchet, pe motiv ca tergiverseaza rezolvarea cazului * Oamenii legii sunt acuzati ca nu au depus anumite probe la INML "Mina Minovici" din Bucuresti, unde partea vatamata a solicitat o noua expertiza

Pentru o edificare cat mai corecta in dosarul in care patronul hotelului "Histria" din statiunea Mamaia, George Vergiliu Bosanceanu, este acuzat de viol, acesta a fost supus testului poligraf, cunoscut si sub denumirea de detector de minciuni. Surse din Politie. care au dorit sa-si pastreze anonimatul. au declarat ca, in urma acestui "examen", s-a stabilit ca George Vergiliu Bosanceanu a avut un comportament simulat, ceea ce inseamna ca a mintit cu privire la intrebarile formulate de psihologul criminalist vizavi de cazul de viol. Pe de alta parte, avocatul tinerei care-l acuza pe George Vergiliu Bosanceanu ca a violat-o a depus inca o plangere la Parchet impotriva politistilor, pe motiv ca reprezentantii legii tergiverseaza rezolvarea cazului. Mai precis, este vorba despre anumite probe pe care oamenii legii ar fi trebuit sa le depuna la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti, unde partea vatamata a solicitat o noua expertiza, ceea ce nu s-a intamplat. In urma cu o luna de zile, M.T., o tanara care a lucrat ca receptionera la hotelul "Histria" din statiunea Mamaia, a declarat ca a fost chemata de Bosanceanu in camera de hotel pe care acesta o ocupa, sub pretextul de a preda banii dupa tura de noapte. Fata a spus ca, odata ajunsa in camera respectiva, patronul i-a cerut sa se dezbrace, iar in momentul in care a refuzat, George Vergiliu Bosanceanu a luat-o la bataie, apoi a fost amenintata cu un cutit. Partea vatamata mai sustine ca dupa aceea Bosanceanu a violat-o si supus-o la perversiuni sexuale, dupa care a lasat-o sa plece acasa. Ajunsa la locuinta sa, fata le-a spus parintilor ce i s-a intamplat, dupa care au depus plangere la Politia din statiunea Mamaia, nu inainte de a se prezenta la Serviciul Medico-Legal al judetului Constanta, unde a fost examinata si i s-au recoltat probe biologice. Cu toate ca Bosanceanu a fost audiat de mai multe ori, nici pana in prezent anchetatorii nu au facut o confruntare intre el si partea vatamata si nici propuneri corespunzatoare procurorilor, ceea ce ridica destule semne de intrebare tinand cont de speculatiile care s-au facut vizavi de prietenia dintre Bosanceanu si anumiti politisti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident rutier grav pe DN2A între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Un pieton, decedat

28 Apr 2024 845

Alertă la Constanța! O fată de 16 ani, dispărută de acasă. dacă o vedeți, sunați la 112

26 Apr 2024 440

Polițiștii protestează din nou în fața sediului IPJ Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 623

Polițiștii protestează în fața Poliției din Constanța! Declarații de ultim moment ale șefului IPJ Constanța (VIDEO)

25 Apr 2024 667

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1097

Protest la Oficiul Registrului Comerțului Constanța! Ce revendicări au sindicaliștii (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1223

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 978

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 628

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 745

Detalii exclusive din dosar! Caz șocant în Constanța! Bărbat incendiat cu alcool medicinal – „Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce s-a întâmplat“ (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1042

UPDATE Accident rutier la Sibioara, județul Constanța. Una din victime a fost preluată de elicopterul SMURD (Galerie FOTO)

20 Apr 2024 3037

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 716

Eveniment cultural în Constanța. Prezentarea romanului „Fata cu ochii de lună” la Biblioteca Județeană

19 Apr 2024 599

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 720

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 827