Poliția Capitalei UPDATE. Bărbaţi arestaţi preventiv pentru săvârşirea mai multor infracţiuni

Foto cu rol ilustrativ
  • În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost depistaţi doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor, dar şi doi martori, care au fost conduşi la audieri, în baza mandatelor de aducere, în vederea continuării cercetărilor.
 
În data de 2 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 5, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 17, 18, 19 şi 24 Poliţie, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară la adresele unor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi şantaj, transmite un comunicat din partea Poliției Capitalei.
 
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost depistaţi doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor, dar şi doi martori, care au fost conduşi la audieri, în baza mandatelor de aducere, în vederea continuării cercetărilor.
 
Totodată, din datele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor, s-ar sustrage urmăririi penale.
 
La data de 3 noiembrie 2023, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi şi bărbaţii în cauză, iar în urma administrării probatorului, faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi şantaj.
 
De asemenea, ulterior producerii evenimentului din data de 19 octombrie 2023, persoana vătămată, împreună cu alţi doi bărbaţi au reclamat faptul că persoanele bănuite de săvârşirea infracţilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, le-au adresat ameninţări în spaţiul public, sau prin intermediul altor persoane, cu scopul de a obţine bani  sub formă de taxă de protecţie sau bunuri imobiliare la preţuri mai mici decât cele reale.
 
Sub acest aspect, cercetările au fost extinse şi penru săvârşirea infracţiunii de şantaj.
 
Cercetările sunt contiuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „şantaj”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: Substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, descoperite în cadrul acțiunii Blocada (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGPMB Fetiţă de doi ani căzută de la etaj în Sectorul 1!

15 Apr 2024 726

Un elev de 15 ani suspectat că ar fi pulverizat spray iritant la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida București

13 Feb 2024 727

Florin Salam s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi bătut o prostituată într-o cameră de hotel

16 Jan 2024 974

Memorialul Renaşterii din Bucureşti vandalizat! Polițiștii au identificat un suspect

10 Jan 2024 693

Poliția Municipiului București - Prin intermediul paginii de ,,Facebook”, aduce la cunoștința opiniei publice acțiunile și activitățile desfășurate

20 Oct 2023 528

Succesul intervenției din Capitală Polițiștii salvează dintr-un incendiu un bătrân de 94 de ani în imposibilitatea de a se mișca

19 Oct 2023 734

București Femeie rănită după ce a căzut în fața unui metrou care intra în stație

17 Oct 2023 779

Percheziții la persoane suspectate de proxenetism! Ce au stabilit anchetatorii

12 Sep 2023 958

Furt din cutia milei la o biserică din București! Suspectul, depistat de polițiști

24 Aug 2023 873

Mai mulți tineri din București au jefuit mașina unei femei dintr-o benzinărie! Fapta, comisă în timpul încheierii unei amiabile

03 Aug 2023 744

Alertă la Palatul Parlamentului! O femeie ar fi încercat să intre cu mai multe cartuşe asupra sa

10 May 2023 896

Perchezitii în mai multe judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu tutun! Marfa era vândută prin intermediul a două site-uri

08 Feb 2023 1082

Descinderi ale Poliției în mai multe județe și zeci de percheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală. 2.000.000 euro prejudiciu!

02 Feb 2023 1191

Șicanare în trafic O femeie a tras o sperietură groaznică provocată de un copil. Părinții au ajuns la Poliţie

15 Jan 2023 1670

De necrezut! Cum și-a înscenat un tânăr răpirea pentru a obține bani de la mama sa

07 Jan 2023 1110