UPDATE - Suspectul s-a opus arestării Prins de polițiștii constănțeni, după ce a tras cu pistolul în Piața Ovidiu!

  • Victima sa, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat la spital, după ce agresorul l-a împușcat în zona capului.
  • Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, spun polițiștii.

Bărbatul care a tras cu un pistol în public, în Piața Ovidiu, în urmă cu câteva zile a fost prins de polițiștii constănțeni.

Acesta va fi cercetat, printre altele, pentru amenințare, lovire sau alte violențe, dar și pentru tulbrurarea liniștii sau ordinii publice.

Victima sa, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat la spital, după ce agresorul l-a împușcat în zona capului.

Iată datele oficiale transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța legat de actele din 5 septembrie 2020:

La data de 5 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de  25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

 La acest moment polițiști din cadrul Secției 3 Poliție continuă cercetarile în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

UPDATE


Suspectul s-a opus arestării, spun polițiștii constănțeni, și avea asupra sa un obiect tăietor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au transmis, în urmă cu scurt timp, informarea oficială cu privire la reținerea suspectului:

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data 5 septembrie a.c., acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de astăzi, agresorul a fost depistat  pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța.

Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai  multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astăzi este Ziua Umbrelei. Aveți selfie cu umbrela?

10 Feb 2021 323

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, mesaj de Ziua Unirii (video)

24 Jan 2021 654

LIVE O zi plină de istorie. Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată la Constanța

24 Jan 2021 1694

Ziua Unirii la Constanța. Unde se organizează și cine participă

24 Jan 2021 975

Fotoreportaj Terase demolate în zona Casa de Cultură și în Piața Ovidiu din Constanța

13 Jan 2021 5508

Anunţ RADET Constanţa privind finalizarea lucrărilor la o avarie

07 Jan 2021 1318

Constanța, în carantină Administratorul unei terase din Piața Ovidiu, amendat de polițiști

20 Dec 2020 2761

Consultare publică pentru expertiza tehnică necesară Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Constanța

26 Nov 2020 739

Moștenirea din Constanța veche Academia Română se judecă pentru testamentul Elenei Movilă cu Primăria Constanța. Ce decizie a luat Curtea de Apel

29 Oct 2020 1568

„Piața Independenței. Amintiri din ziua aceea”, de Cristian Cealera

15 Oct 2020 2073

#DobrogeaDigitală „Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Generalul Averescu, „icoană sfântă pentru cetăţenii Metropolei Dobrogene”

08 Sep 2020 1369

Constanța. Atracții în vara care tocmai a trecut. Zone preferate pentru selfie-uri

05 Sep 2020 1042

Constănțeanca Diana Dumitrescu, selfie în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Piața Ovidiu

02 Sep 2020 2296

Brașoveanca Dena Artist expune la galeria „Epicentru”, din Piața Ovidiu (galerie foto)

27 Aug 2020 3392

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) se întâlnește cu locuitorii cartierelor Badea Cârțan și Henri Coandă din Constanța

24 Aug 2020 1182