UPDATE Protest al transportatorilor de cereale din Bulgaria! Prin PTF Negru Vodă nu mai intră niciun autovehicul în țara vecină (GALERIE FOTO+VIDEO)

În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat Garda de Coasta cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, vor fi desfășurate acțiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Vama Veche și Negru Voda.
       
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, vor fi actualizați periodic timpii de așteptare în funcție de evoluția protestului și  de modul cum acesta va afecta traficul.
       

„În prezent traficul autoturismelor nu este afectat, însă au apărut restricții de circulație pentru pentru camioanele înmatriculate în Ucraina și R. Moldova, în sensul că autoritățile bulgare nu permit în acest moment ieșirea acestora din România prin PTF Negru Vodă.

Recomandăm atât șoferilor de autocamioane cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 


De asemenea, autoritățile din Bulgaria au anunțat că începând cu ora 12.00 autoritățile bulgare nu mai permit intrarea în Bulgaria tuturor mijloacelor de transport, indiferent de categoria din care acestea fac parte, prin PTF Negru Voda

UPDATE: Oficial de la Poliția de Frontieră

În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat structurile Poliției de Frontieră Române de la granița cu R. Bulgară, respectiv Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu și Garda de Coasta, cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, pe teritoriul statului vecin sunt desfășurate acțiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Giurgiu - Ruse, PTF Calafat - Vidin, PTF Vama Veche - Durankulak și Negru Voda - Kardam.

În prezent, traficul autoturismelor și al autocamioanelor prin PTF Ruse, pe ambele sensuri, este restricționat de autoritățile bulgare. De asemenea, autoritățile de frontieră din PTF Kardam, corespondent al PTF Negru Vodă, nu permit în acest moment intrarea pentru nici un tip de mijloc de transport.

Vor fi actualizați periodic timpii de așteptare în aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră - www.politiadefrontiera.ro, în funcție de evoluția protestului și  de modul cum acesta va afecta traficul în punctele de trecere a frontierei din sudul țării.

Recomandăm atât șoferilor de autocamioane, cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

UPDATE


Incepand cu 13:20 traficul prin PTF Negru Voda se desfasoara in conditii normale, atat pentru autocamioane cat si pentru autoturisme.


Citește și: 

Trafic aglomerat în Punctul de Trecere a frontierei Vama Veche, pe sensul de intrare în România! Mai multe TIR-uri așteaptă la graniță (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă de călătorie în Bulgaria! Ce trebuie să știe românii care merg acolo

18 Sep 2023 698

Imagini de la protestul transportatorilor de cereale din Bulgaria! Trafic aglomerat în punctele de trecere a frontierei (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Sep 2023 655

Atenţionare de călătorie în Bulgaria. Sunt restricții de circulație la punctele de trecere a frontierei Ruse și Kardam

07 Apr 2023 855

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care călătoresc în Bulgaria

29 Mar 2023 1033

Proteste violente împotriva măsurilor de combatere a epidemiei în Bulgaria. Ciocniri între manifestanţi şi poliţie (VIDEO)

12 Jan 2022 1538

Marș de protest în Bulgaria. Circulație rutieră îngreunată la vamă

01 Sep 2021 1417

Proteste de solidaritate cu românii în Bulgaria și R. Moldova

05 Feb 2017 2292

Solidari cu România Bulgarii și moldovenii ies în stradă

03 Feb 2017 1687