Surse Deputatul Dumitru Focșa, suspectat că și-a bătut nevasta – a fost emis ordin de protecție. Reacția parlamentarului

  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Un nou scandal zguduie lumea politică, în care a fost implicat fostul deputat al AUR – Dumitru-Viorel Focșa. Conform unor surse, acesta și-ar fi agresat soția, noaptea trecută, motiv pentru care, pe numele său ar fi fost emis un ordin de protecție.

Ce spune Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați,  de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat,  de 58 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului,  în urma căruia a reieșit risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Reamintim că este pentru a doua oară când Dumitru Focșa ajunge în atenția presei cu un scandal de violență domestică. De aceea, anul trecut, Biroul Național de Conducere al partidului Alianța pentru Unirea Românilor a hotărât să-l excludă din formațiune.

Jurnaliștii redacției ZIUA de Constanța au încercat să ia legătura telefonic cu Dumitru Focșa, însă acesta nu a răspuns la telefon. Vom reveni cu un punct de vedere, dacă deputatul va dori să ofere informații.

UPDATE

Dumitru Focșa a postat pe pagina sa de Facebook un material video în care povestește cum a ajuns în situația aceasta. Deputatul a explicat că soția sa ar fi trimis poliția la domiciliu, după ce acesta ar fi solicitat pe un ton imperativ fiului ei, din prima căsătorie, despre care spune că suferă de tulburare obsesiv-compulsivă, să se spele. Astfel, a dezmințit că și-ar fi agresat consoarta:

Eu am depus o contestație la această hotărâre, pentru că conform Legii de Protecție nr. 217, dacă nu mă înșel, victima trebuie extrasă din acel mediu, și e bine, pentru că au fost cazuri în care au fost crime. Eu nu am nimic de-a face să contest decizia poliției. Însă ce mă uimește este că eu n-am fost ascultat deloc, ci doar ea.”, a declarat Dumitru Focșa.


Urmăriți declarațiile în integralitate în videoul de mai jos:




Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Dumitru-Viorel Focșa însă demersul nostru nu a fost posibil. În cazul în care Dumitru-Viorel Focșa va dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.


Citește și:
Deputatul AUR Dumitru Focșa, care şi-a bătut soţia, dă vina pe femeie - "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare"

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 715

Insolvențe Constanța Cazul Asociaţiei Clubul Sportiv Şcoala de Fotbal Farul Constanţa 2010, în atenția Tribunalului Constanța

29 Jan 2024 1400

#Dobrogea145 Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR, mesaj de Ziua Dobrogei

22 Nov 2023 1275

Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR!

14 Nov 2023 1584

Ce avere are Dumitru-Viorel Focşa, deputat neafiliat, ales în circumscriptia nr.14 Constanţa! (DOCUMENTE)

07 Sep 2023 2160

La aproape jumătate de an de la scandalul domestic, soții Claudia și Dumitru-Viorel Focșa divorțează de comun acord!

16 May 2023 1911

Deputatul Focșa s-a înscris în Partidul Uniunea Naţiunii Române

02 Mar 2023 1991

UPDATE. Nu demisionează din Parlament. Deputatul, Dumitru Focşa - „Incidentul din familia mea le-a picat mănușă liderilor AUR, pentru a-și pune în aplicare planurile pe Constanța"!

08 Jan 2023 3026

Dumitru Focșa, deputatul AUR care și-ar fi agresat soția, exclus din partid

07 Jan 2023 2164

Deputatul AUR Dumitru Focșa, care şi-a bătut soţia, dă vina pe femeie- "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare"

07 Jan 2023 2295

Anunțul DGASPC Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. Unde se află acum aceasta și copilul (VIDEO)

05 Jan 2023 2647

Ce spun medicii de pe Ambulanță despre soția lui Dumitru Focșa, care ar fi fost agresată de soț

05 Jan 2023 4616

Agresorul băut s-a ales cu plângere penală Ce spune Poliția despre evenimentul în care deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția (VIDEO)

05 Jan 2023 2206

Poziția AUR, după ce deputatul Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. „Sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”

05 Jan 2023 1279

Deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. Poliția a deschis dosar penal

05 Jan 2023 1850