Tabara de la Eforie Sud, vizitata de reprezentanti ai ANT

Reprezentanti ai Directiei de Programe Recreative au desfasurat in cursul zilei de ieri o serie de vizite inopinate la taberele din judetul Constanta. Potrivit celor declarate de Mihaela Ninulescu, director in cadrul Directiei Judetene pentru Tineret, inspectorul Constantin Raduta, reprezentant al Directiei de Programe Recreative, a ajuns la tabara de la Eforie Sud ieri dimineata, unde sunt cazati in prezent cinci copii din Buzau si doua cadre didactice. Au fost constatate cateva nereguli in ceea ce priveste instalatia de apa, la tabara de la Eforie Sud fiind efectuate inca lucrari de reparatii. Anul trecut, pentru renovarea acestei tabere a fost alocata o suma de peste un miliard de lei si, cu toate ca a fost semnat si un contract de garantie pentru finalizarea lucrarilor, firma responsabila nu a finalizat executia acestora. Dupa vizita efectuata la tabara din Eforie Sud, reprezentantul Directiei de Programe Recreative s-a indreptat catre sediul din Constanta al Directiei Judetene pentru Tineret. Nemultumirile inspectorului nu s-au oprit aici, la sediu fiind constatate conditiile igienico-sanitare in care isi desfasoara activitatea personalul angajat. Referitor la aceasta problema, Mihaela Ninulescu sustine ca sediul actual al Directiei este revendicat, urmand sa le fie alocat un nou spatiu, in cel mai scurt timp. Vizita reprezentantilor ANT vine doar la cateva zile de la verificarile efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si de cei ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului, verificari efectuate in vederea obtinerii autorizatiei de functionare si la aproximativ doua saptamani de la o alta vizita a vicepresedintelui ANT, Decebal Lohau. Vara aceasta, in afara copiilor aflati in vacantele obisnuite, mai sunt asteptate in taberele de pe litoral noua serii a cate 55 de copii din zonele calamitate ale Banatului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 545

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 364

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 739

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 507

Constanța Polițiștii serviciului siguranță școlară și prevenirea criminalității, prezenți în rândul tinerilor alfați pe litoral (FOTO)

27 Apr 2024 380

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 539

Ilie Năstase, povești memorabile, spuse la Constanța „Eu mă pot identifica cu un singur popor, cel român“ (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 756

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 603

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Ai nevoie de studii medii

25 Apr 2024 578

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 460

Circulație restricționată pe Autostrada Soarelui, spre Constanța

24 Apr 2024 300

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe A 2 București -Constanța

24 Apr 2024 236

Locuri de muncă Constanța Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Detalii

24 Apr 2024 611

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3251

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 534