Un fost polițist a distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei şi s-a baricadat în casă. După opt ore de negocieri, suspectul, imobilizat

Negociatorii Poliţiei Capitalei şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au fost în alertă astăzi după ce un bărbat a distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei şi s-a baricadat în casă.

Incidentul a fost anunțat la 112 la ora 5.55. 

"Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă", au transmis reprezentanții Biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).


În scurt timp la fața locului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi negociatori.

În jurul prânzului, polițiștii au anunțat că bărbatul care a intrat peste femeia respectivă în casă a fost imobilizat de forţele de ordine.

După opt ore de negocieri, suspectul a fost reținut de oamenii legii. 

„Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale - DGPMB au pătruns în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări", informează reprezentanții Poliţiei Capitalei.


Din primele informații femeia ameninţată nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat.

Surse neoficiale au menționat că suspectul este fost poliţist şi deţinea o armă letală.

Înainte cu o seară, bărbatul ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seara, nemulțumit că aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

"Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă", au mai precizat reprezentanții Biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citește și: 

Tânăr cu substanțe interzise asupra sa, depistat pe o stradă din Cogealac, județul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul va negocia cu FMI şi CE un deficit de 2-2,1% din PIB pentru 2015 exclusiv pentru armată şi co-finanţare

30 Nov 2014 1267

Brand de lux adus din Turcia Fotbalistul Bogdan Boritz şi iubita sa, Ruxandra Zamfir, s-au lansat în afaceri

25 Sep 2014 8237

Liviu Dragnea - Romania are toate sansele sa devina un furnizor important de energie in plan regional

21 Jun 2014 1256