Unul dintre patronii Nuba a fost înjunghiat chiar în fața localului! Anunțul Poliției


Jean Sasu, unul dintre cei trei acționari ai cluburilor Nuba, a fost înjunghiat, joi după-amiză, în fața localului Nuba Café din Dorobanți. Informația a fost confirmată pentru Libertatea de Alexandru Nanu, co-acționar al companiei.

„Jean se simte bine, este OK, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Nanu, „Nu cunosc motivul pentru care a avut loc agresiunea”, a spus Nanu.

El a adăugat că atacul a avut loc în fața Nuba Café „undeva în jurul orei 15.00”, iar Sasu a fost înjunghiat, cu un briceag., scrie libertatea.ro. 

Poliția Capitalei a transmis că apelul la 112 a fost preluat de polițiștii bucureșteni de la Secţia 1. Atacatorul a fugit de la locul faptei și este căutat.

Oficial de la Poliție 

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Facem precizarea că Jean Sasu, împreună cu asociații săi dețin și pe litoral clubul Nuba, care funcționează pe societatea Isna Entertainment Mamaia SRL.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atacatorul lui Jean Sasu ar fi fugit din România

21 Apr 2023 1717

Jean Sasu, patron NUBA, înjunghiat în Capitală. Radiografia firmelor (VIDEO)

21 Apr 2023 3515

UPDATE. Imagini de la eveniment Rugby. Tomitanii - CS Năvodari, semifinală din Divizia Națională de seniori la rugby, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța (galerie foto+video)

12 May 2018 4649

Al cui este clubul Nuba, amenajat pe locul afacerii deţinute de Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei? (galerie foto)

04 May 2018 36002