Marea Britanie Puțini știu că regina Elisabeta a II-a avea o sosie. Cine este femeia care o înlocuia





 
  • Puțini sunt cei conștienți că, timp de peste treizeci de ani, o femeie care nu părea asemănătoare cu regina Elisabeta a II-a a luat locul acesteia la evenimente de importanță majoră. Iată povestea ei și cum a devenit sosia regretatei Suverane.

Ella Slack a dezvăluit că ea a fost „înlocuitoarea” reginei Elisabeta timp de treizeci de ani. Cum a devenit sosia Suveranei, potrivit știripesurse.ro
 
În perioada pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale s-au izolat separat. Regina s-a mutat de la Palatul Buckingham și a petrecut timpul cu prințul Philip la Castelul Windsor, familia Cambridges s-a îndreptat spre reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, iar prințul Charles a rămas în Scoția cu Camilla, ducesa de Cornwall. Ca urmare a restricțiilor, aceștia nu au participat personal la niciun angajament regal, alegând în schimb să continue să lucreze virtual.

După ce și-au reluat îndatoririle, s-a aflat că regina Elisabeta a preferat să-și trimită sosia la evenimentele importante. Lucru de care nu s-a știut până atunci. S-a aflat că femeia Ella Slack a fost femeia care a reușit s-o imite foarte bine pe regină, având aceeași statură și înălțime. „Probabil că am fost regină înlocuitoare de peste 50 de ori. nu arăt ca regina – dar am aceeași statură și înălțime”, a declarat ea pentru Great Big Story.

Deși nu a participat la angajamentele regale în numele reginei, ea a acționat ca un fel de dublură în timpul repetițiilor pentru evenimentele majore. Întrucât Majestatea Sa avea un program foarte încărcat, nu putea participa întotdeauna la repetiții, așa că a fost aleasă Ella Slack.

„Totul a început pentru că eram la BBC și producătorul care se ocupa de cenotaf a venit la mine și mi-a spus că regina a trimis un mesaj în care spunea că atunci când stătea la cenotaf, avea soarele în ochi și că putem face ceva în acest sens.


Călătorii în trăsura regală a reginei Elisabeta

I-am spus: „Vreți să vin eu să stau în locul dumneavoastră?”, pentru că toți directorii de scenă erau bărbați de 1,80 metri!”, a mărturisit femeia.
Nu numai că a călătorit în trăsura regală a reginei, unde i s-a permis să încerce să facă valul regal, dar a participat și la repetiția pentru deschiderea oficială a Parlamentului. Ella și-a amintit că exista o regulă pe care trebuie neapărat să o respecte. „Nu mi s-a permis niciodată să mă așez pe tron la Camera Lorzilor. Este o regulă foarte strictă”, a menționat aceasta.

 
Citește și
 
Un an de la decesul Reginei Elisabeta a II-a! - „Viaţa ei lungă, serviciile ei devotate şi tot ceea ce a reprezentat“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 858

Constanța Două care trase de boi, transportă butoaie cu apă sfințită pentru credincioșii care nu au ajuns la slujbă! Pe ce traseu circulă (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 Jan 2024 998

Sărbătoarea Bobotezei la Constanța aduce restricții de trafic

06 Jan 2024 807

Primăria Constanța Restricții de trafic în municipiu, de Bobotează

04 Jan 2024 782

Un tânăr care a vrut să o atace cu o arbaletă pe Regina Elisabeta a II-a a fost condamnat la 9 ani de închisoare

05 Oct 2023 899

Un an de la decesul Reginei Elisabeta a II-a! - „Viaţa ei lungă, serviciile ei devotate şi tot ceea ce a reprezentat“

08 Sep 2023 898

Cazinoul din Constanța, atracția turistică pentru vizitatorii de pe coasta românească

04 Sep 2023 1467

Ziua Marinei 2023. Restricții de circulație la Constanța!

11 Aug 2023 1252

Firme Constanța Rohrer Catering & Crewing Services SRL și-a schimbat sediul social

10 Aug 2023 954

Accident rutier în zona Cazinoului din Constanța! Primele informații (FOTO+VIDEO)

24 Feb 2023 1568

Ce „susține“ stâlpișorii ficși care închid străzile din Peninsula Constanța? Ambiția municipalității, legislația sau altceva?

06 Feb 2023 1883

Retrospectivă 2022 Decesele care au zdruncinat România și lumea - Regina Elisabeta, Mihail Gorbaciov și Papa emerit Benedict al XVI-lea

06 Jan 2023 1686

Trafic restricționat în zona Peninsulară, pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de sărbătoarea creștină „Botezul Domnului Iisus Hristos”

03 Jan 2023 1309

179 de ani de la nașterea poetei Carmen Sylva, prima regină a României

29 Dec 2022 1762

Preşedintele Klaus Iohannis participă la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a

19 Sep 2022 1286