Ce se construiește Clădire de bioruri pe strada Topazului! Cine sunt investitorii



Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru investiția realizată de societatea Verdigal Investment SRL, societate din București.
 
Este vorba de proiectul „Construire Imobil S+D+P+3E cu funcțiunea de servicii și birouri”,  propus a fi amplasat în  municipiul Constanța,  str. Topazului,  nr. 4, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la titular.
 

Despre Verdigal Investment SRL

 
Societatea a fost fondată în 2019, cu sediul în București, Sector 4, pe strada Oițelor. Asociați în firmă sunt Grigorios Galanakis, cu 90% și Georgia Pouli, cu 10%. Grigorios Galanakis este administratorul firmei. În 2020, firma a raportat o pierdere de 147.025 lei, cu 0 angajați și 0 cifră de afaceri. Conform Confidas.ro, Grigorios Galanakis mai este asociat unic și administrator la Royal Crewing SRL, cât și asociat majoritar la Veritas Maritime Training Center SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Modificări în conducerea firmei Royal Crewing

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța A fost prelungit mandatul administratorului unei societăți deținute de greci

31 Oct 2023 1024

Grecii de la Verdigal Investments SRL, unde verde de la Primăria Constanța pentru un imobil pe strada Topazului din Constanța

25 Mar 2023 1327

S-a schimbat administratorul Veritas Maritime Training Center

25 Jun 2021 1785

Modificări în conducerea firmei Royal Crewing

06 Oct 2020 2752

Veritas Maritime Training Center are un nou administrator

05 Oct 2020 2756