Imobiliare

Coincidență sau nu, patronul societății Stejarul SRL, poartă același nume cu investitorul PUZ pentru un teren pe strada Renașterii, în apropierea sediului IPJ Constanța, la mâna constănțenilor! (documente)

  • Investitorii imobiliari constănțeni se întind cu construcțiile până în poarta unor instituții ale statului
  • Pe site-ul primăriei Constanța, se află în dezbatere publică un Plan Urbanistic Zonal, pentru un teren de pe strada Renașterii –delimitat de strada Patriei, Bulevardul Mamaia și plaja Mării Negre, deasupra plajei 3 Papuci, în apropierea sediului IPJ Constanța
  • Pe acest teren un investitor vrea să construiască un P+6, motiv pentru care a inițiat această propunere de PUZ
  • Inițiatorii PUZ sunt Stere și Sultana Ștefan, în calitate de proprietari ai terenului iar elaborator biroul individual de arhitectură urbanist Roxana Mărculescu
  • Coincidență sau nu, administratorul societății Stejarul SRL, una dintre firmele imobiliare care construiesc în municipiu, cu sediul social pe strada Patriei poartă același nume cu inițiatorul acestui PUZ


Investitorii imobiliari constănțeni se întind cu construcțiile până în poarta unor instituții ale statului.
Pe site-ul primăriei Constanța, se află în dezbatere publică un Plan Urbanistic Zonal, pentru un teren de pe strada Renașterii –delimitat de strada Patriei, Bulevardul Mamaia și plaja Mării Negre, deasupra plajei 3 Papuci, în apropierea sediului IPJ Constanța.
Pe acest teren un investitor vrea să construiască un P+6, motiv pentru care a inițiat această propunere de PUZ, vezi secțiunea „documente” .
Inițiatorii PUZ sunt Stere și Sultana Ștefan, în calitate de proprietari ai terenului iar elaborator biroul individual de arhitectură urbanist Roxana Mărculescu.Coincidență sau nu, administratorul societății Stejarul SRL, una dintre firmele imobiliare care construiesc în municipiu, înființată în 1992 cu sediul social pe strada Patriei nr. 30, poartă același nume cu inițiatorul acestui PUZ, pentru ca publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul primăriei Constanța, până la 16.08.2020 pe adresa de mail: primarie@primaria-constanta.ro în atenția Biroului Strategii și Planificare Urbană.


Citește și:

Constanța. Proiect imobiliar, cu opt etaje și spații comerciale, desființat de instanța de contencios-administrat

Se va mai construi un bloc de opt etaje! Unde va fi situat
Un bloc din Faleză Nord va fi supraetajat. Cine este investitorul (document)


 Autorizaţia de construire şi PUZ-ul unui imobil de pe strada Dezrobirii, atacate în instanţă de Prefectura Constanţa (galerie foto+document)
  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă investiție cu funcţiune de locuire colectivă, comerţ, servicii şi birouri în Constanța. PUZ-ul, lansat în dezbatere publică (document)

10 Aug 2020 454

La APM Constanța a fost depus un memoriu pentru acordul de mediu necesar unui PUZ în Vama Veche. Ce dorește inițiatorul (document)

30 Jul 2020 516

Trei documentații urbanistice care vor genera noi investiții imobiliare intră la vot în ședința Consiliul Local Municipal Constanța (documente)

28 Jul 2020 791

Tribunalul a anulat parțial HCL-ul privind aprobarea documentației pentru reactualizarea PUZ-ului Constanța – Cumpăna. S-a stabilit primul termen în apel

28 Jul 2020 594

PUZ-ul omului de afaceri Nacee Dimciu, din zona hotelului Cascom din Mamaia, la mâna constănțenilor (documente)

27 Jul 2020 535

Patronii de la Terasa Țărănească, PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice în zona hotel Delta din stațiunea Mamaia (documente)

27 Jul 2020 1056

Cinci PUZ-uri capitale pentru primăria Constanța vor fi realizate de două firme din municipiu. Două documentații de urbanism, anulate administrativ (documente)

20 Jul 2020 992

Un nou PUZ se află în dezbatere publică. Investiția se va realiza în cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța! (documente)

18 Jul 2020 638

Stila Goșu așteaptă avizul de mediu pentru investiția imobiliară de pe strada Ioan Lahovari (document)

17 Jul 2020 1126

PUZ-ul grecilor de la Black Sea Suppliers SRL, la mâna constănțenilor (documente)

15 Jul 2020 774

Consultare publică, demarată de municipalitate PUZ iniţiat de Sagit Life, la mâna constănţenilor (documente)

11 Jul 2020 518

Documentația depusă Se ridică un așezământ monahal la Lumina. Centrul „Sfântul Ioan Maximovici de San Francisco” va avea două etaje

10 Jul 2020 861

PUZ-ul unui bloc care va răsări pe strada Oborului din municipiul Constanţa, lansat în dezbare publică. Vecinii pot trimite observații și propuneri (document)

09 Jul 2020 1413

Vecinii viitorului complex imobiliar “Sammarina Center”, de pe Șoșeaua Mangaliei din municipiu au cerut lămuriri în legătură cu locurile de parcare (documente)

08 Jul 2020 1065

Consiliul Local Municipal Constanța a chemat în judecată pe unul dintre consilierii personali ai primarului, Decebal Făgădău

07 Jul 2020 1406