Imobiliare

Dumitru Pufleanu solicită aviz de gospodărire a apelor pentru un proiect realizat pe strada Pescarilor. Detalii

Dumitru Pufleanu a solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru un proiect ce vizează o nouă investiţie, care va fi realizată pe strada Pescarilor nr. 35A.
 
Mai exact, este vorba despre proiectul „Elaborare plan Urbanistic Zonal pentru zona Faleză Nord, delimitată de strada Pescarilor, limită proprietate privată nr. 228653, taluz faleză, limită proprietate privată“.
 
Ca rezultat al procesului de producţie, în perioada de operare, vor rezulta ape uzate - menajeră şi pluvială -, care se vor evacua în reţeaua publică de canalizare, după ce au fost epurate. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta ABADL.
 
Recent, investitorul Dumitru Pufleanu a prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic al proiectului care vizează elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru zona Faleza Nord. Mai exact, este vorba despre „Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru zona Faleză Nord, delimitat de strada Pescarilor, limită proprietate privată, număr cadastral 228653, taluz faleză, limită proprietate privată”, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei. Amplasamentul ce a generat documentaţia este înregistrat cu numărul cadastral 203277 (număr cadastral vechi 9467) şi are o suprafaţă de 464 metri pătraţi conform actelor şi de 465 metri pătraţi conform măsurătorilor, aşa cum sunt menţionate şi în fişa actului de proprietate şi planul de amplasament şi delimitare a corpului de proprietate.
 
Suprafaţa zonei studiate prin PUZ este de 5.935,72 metri pătraţi / 0,59 hectare, conform ridicării topografice. Terenul propus pentru studiu este situat în zona Faleză Nord, prezintă o amplasare favorabilă către Marea Neagră, în proximitatea plajei 3 Papuci, în imediata vecinătate a restaurantului Reyna, cu deschidere directă la strada Pescarilor, legătură cu strada Unirii, ce facilitează accesul către bulevardul Mamaia.
 
Accesul auto în incinta amplasamentului ce a generat PUZ-ul se face direct din strada Pescarilor. Circulaţia pietonală se realizează pe trotuarele aferente străzilor existente. Accesurile auto şi pietonale vor fi asigurate din circulaţiile existente în zona de studiu, fără incomodarea circulaţiei publice ori a accesului vecinilor la proprietăţile acestora. Amplasamentul studiat face parte din intravilanul municipiului Constanţa, conform Planul Urbanistic General al Municipiului Constanţa, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 653 din 24.11.1999 , a cărui valabilitate a fost prelungită prin HCL nr.327 din 18.12.2016.
 
Terenul este înregistrat la categoria de folosinţă curţi-construcţii şi face parte din ZRL 4 - subzona locuinţelor colective medii (P+3 - 4) situate în ansambluri preponderent rezidenţiale. Amplasamentul care a generat PUZ-ul este proprietatea privată a lui Dumitru Pufleanu, conform contractului de vânzare-cumpărare autentificat prin Încheierea nr. 244 din 13.03.2018, încheiat la Biroul Individual Notarial Ghica Livia.
 
Citeşte şi:
 
Dumitru Pufleanu aşteaptă răspuns de la APM Constanţa pentru un PUZ care vizează zona Faleză Nord (document)
 
PUZ-ul iniţiat de Dumitru Pufleanu pentru un teren situat pe strada Pescarilor, la mâna Primăriei Constanţa (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investitorul Dumitru Pufleanu, în așteptarea răspunsului de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

16 Oct 2019 510

Dezbatere publică privind PUZ-ul iniţiat de Dumitru Pufleanu pentru strada Pescarilor. Constănţenii pot înainta sugestii şi observaţii

17 Sep 2019 841

Grădiniţa privată „Santa Maria del Mar“ din Constanţa, acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale. Legături cu Grădiniţa „Micul Regat“ (galerie foto)

21 Aug 2019 1882

PUZ-ul iniţiat de Dumitru Pufleanu pentru un teren situat pe strada Pescarilor din Constanţa, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism (document)

06 Jun 2019 1468

Club-Expres SRL are un nou sediu social

07 Dec 2018 399

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 august 2018

24 Aug 2018 1275

Dumitru Pufleanu aşteaptă răspuns de la APM Constanţa pentru un PUZ care vizează zona Faleză Nord (document)

15 Aug 2018 1272

PUZ-ul inițiat de Dumitru Pufleanu pentru un teren situat pe strada Pescarilor, la mâna Primăriei Constanța (document)

31 Jul 2018 1196

Urbanizarea staţiunii Mamaia, începută de Mazăre şi desăvârşită de Făgădău Afacerişti celebri construiesc în perla litoralului (galerie foto)

16 Oct 2015 4393

În „buza“ staţiunii Mamaia Blocul lui Dumitru Pufleanu de la „Micul Regat“, un nou upgrade

26 Sep 2015 3726

Proprietarul Hotelului Maryotis, Dumitru Pufleanu, va ridica un bloc de şase etaje

16 Oct 2014 2878

În locul unde copiii erau chinuiţi Grădiniţa „Micul Regat“ se redeschide sub un alt nume?

16 Oct 2014 5648

Proprietarul limuzinei care a ars pe strada Dumbrava Roşie deţine hotelul Maryotis Dumitru Pufleanu exclude că maşina i-a fost incendiată

12 Jul 2014 2990

Mână criminală sau hazard? Maşina omului de afaceri Dumitru Pufleanu a ars ca o torţă, în parcare (galerie foto)

11 Jul 2014 5384

Acţionari, cifră de afaceri şi legături cu alte firme Totul despre grădiniţa „Micul Regat“

05 Jun 2014 4995