O firmă din Constanța ridică 12 case individuale. Unde vor fi amplasate?

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru ANM Natalya Towers SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Mai precis, prin CU 1817 din data de 29 iunie 2023, ANM Natalya Towers SRL dorește să edifice 12 locuințe individuale P+1E+2Er în sistem înșiruit pe lot comun, amenajare teren și împrejmuire teren, fiind vorba de un teren în zona Vile Nord-Lac, lot 2/3, cu număr cadastral 257890. Documentul este valabil 24 de luni.
 
ANM Natalya Towers SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul social pe strada Pescarilor nr. 66, într-un apartament de bloc. Activitatea principală este de dezvoltare imobiliară. Asociați în firmă sunt Gheorghe Tulică – 51% și Marius Daniel Spirea – 49%. Administratori sunt Gheorghe Tulică și Marius Daniel Spirea.
 
Gheorghe Tulică apare și în firmele ANM Lake Resort SRL și ANM Lake Concept SRL, iar Marius Daniel Spirea apare în firmele ANM Lake Resort, Dekorstyl SVD Construct SRL și Dekorstyl SVD SRL.
 
Amintim că Primăria a mai eliberat un certificate de urbanism și pentru ANM Lake Resort. Conform CU 1000 din data de 30 martie 2023, firma dorește să construiască pe terenul cu număr cadastral 234281. Este vorba de proiectul „Construire două locuințe individuale S+P+1E, două piscine și împrejmuire teren”. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
 
ANM Lake Resort SRL construiește case, la Constanța!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă la Constanța! Se va ocupa de dezvoltare imobiliară

07 Jul 2022 2100