Solicitarea Boruz SRL, respinsă de Municipalitate Firma, controlată de Robert-Alexandru Gherghina nu poate construi pe Aleea Universităţii din Constanţa

  • Boruz SRL intenționează să edifice un imobil cu funcțiune de hotel apartament, împrejmuire teren și organizare de șantier pe Aleea Universităţii.
  • Primăria Constanța a transmis că, potrivit PUD-ului, investiția nu se încadrează în utilizările admise.
 
Boruz SRL a solicitat de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru construirea unui imobil cu funcțiune de hotel apartament, împrejmuire teren și organizare de șantier pe Aleea Universităţii nr. 10 A din Constanţa.
 
Ulterior, Municipalitatea a emis pe data de 7 martie 2024, certificatul de urbanism nr. 616 - Construire imobil cu funcțiune de hotel apartament, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât - conform prevederilor P.U.G. este necesară elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic zonal conform legii nr. 350/2001, privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare - ″Pentru toate subzonele funcționale realizarea lucrărilor de construcții se poate face numai pe baza de PUZ cu regulament aferent, aprobat conform legii prin care se vor stabili: condițiile urbanistice specifice amplasamentului, tipurile de plantații și modalitățile de întreținere a acestora, etapizarea realizării spațiilor plantate, modul de amenajare a aleilor pietonale și conformarea elementelor cu caracter decorativ″ - NU se încadrează în utilizările admise. Actul emis de Primăria Constanța este valabil 12 luni.
 

Despre Boruz SRL

 
Cu sediul pe bulevardul Tomis, nr. 232, Bloc Td14 din municipiul Constanța, firma a luat ființă în anul 1994 și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare. Robert-Alexandru Gherghina este asociat și administrator. Această firmă nu are contracte publice.
 
În anul 2022, firma cu un a declarat o cifră de afaceri de zero lei și un profit de 28.261 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
 

Solicitarea Termo Top SRL, respinsă: Un magazin de pe strada Constantin Bobescu din Constanța nu poate fi transformat în spațiu pentru alimentație publică
 
Imobil, de patru etaje, ridicat de Scoop Architecture SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în fața magazinului Forte Systems


Un nou document, eliberat de Primăria Constanța, pentru Boruz SRL. Se dorește edificarea unui hotel

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou document, eliberat de Primăria Constanța, pentru Boruz SRL. Se dorește edificarea unui hotel

10 Jun 2020 2284

Imobil de patru etaje pe aleea Universităţii. Cine este investitorul

25 Aug 2017 2264