Imobiliare

Starea de bine de acasă prinde contur la Constanța! Interviu cu Daniela Pătrașcu, administratorul Maurer Residence Constanța


S-a împlinit recent - în iulie 2018 - un an de când pe piața rezidențială a orașului Constanța și-a semnalat prezența cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul țării - compania Maurer Imobiliare, ce a început dezvoltarea proiectului de locuințe Maurer Residence Constanța. Momentul aniversar ne-a oferit prilejul de a avea un dialog cu administratorul companiei constănțene, doamna Daniela Pătrașcu, cea care, după experiența dobândită în managementul unor companii de top și studii de marketing la Viena, a dat curs acestui proiect ambițios.

Dacă v-am ruga să faceți un prim bilanț de activitate, ce ne-ați putea spune despre această perioadă?

 
În primul rând dorim să mulțumim celor peste 280 de familii care ne-au acordat încrederea lor, ne-au ajutat să creștem și care ne-au motivat să fim mereu cei mai buni în domeniu! În urma solicitărilor clienților, am adăugat în portofoliu o nouă structură de apartament, și anume, apartamentele de 4 camere, astfel încât acum, acoperim întreaga gamă: studiouri si garsoniere, apartamente cu 2, 3 camere si 4 camere si chiar penthouse-uri. De asemenea, oferim clienților posibilitatea de a-și alege finisaje dintr-o gamă variată de produse.
 
Și pentru că ne dorim ca aniversarea de un an să o sărbătorim alături de constănțeni, oferim vouchere de reduceri de până la 1.500 euro tuturor celor ce achiziționează un apartament până în data de 1 septembrie 2018!
 

Așadar, în doar un an schițele proiectate de arhitecți au început să se concretizeze în imobile construite?

 
Într-adevăr, blocurile B1 și B2 sunt aproape finalizate și vor fi predate în cel mai scurt timp cumpărătorilor. De altfel, primele șase blocuri noi construite în Constanța sunt vândute în întregime, urmându-le spre vânzare blocurile B7 - B9.
 

Se încadrează acest nou ansamblu imobiliar rezidențial în ceea ce îndeobște este numit acum „conceptul Maurer”?

 
Evident! După reușitele avute cu proiectele rezidențiale realizate în cei 12 ani de experiență, mai ales proiectul de locuințe emblemă din Brașov - Avantgarden3, și la Constanța urmărim aceleași deziderate, respectiv construirea de ansambluri rezidențiale destinate a găzdui comunități moderne, având la dispoziție, în proximitate, funcțiuni urbane absolut necesare traiului la standarde occidentale, cum ar fi: spațiile verzi și spații de agrement, unități de învățământ private, spații comerciale și multe alte facilități. Vorbim deci de extinderea treptată la nivel național (am demarat deja în Cluj, Târgu Mureș și urmează și alte orașe importante ale țării).
 

Există, în România, „cerere” pentru un astfel tip de viață?

 
Fără îndoială! Studiile efectuate de specialiștii companiei Maurer Imobiliare în decursul acestor 12 ani indică așteptări înalte în domeniul imobiliar rezidențial, cu precădere de la beneficiari din generația tânără, cu educație, mare parte locuitori un oarecare timp în țări occidentale, dornici să regăsească standarde asemănătoare și în țara lor, România.
 

Amplasamentul ales pentru Maurer Residence Constanța se dovedește a fi fost inspirat?

 
Da. Zona de nord a Constanței este în plin avânt, se construiește mult, se polarizează centre comerciale și alte facilități urbane care atrag după sine mii de potențiali doritori de a locui în zonă.
 

Să o luăm ca pe o „invitație” de a cumpăra o locuință în acest complex rezidențial?

 
De ce nu? Consultanții în vânzări Maurer Residence Constanța au permanent la dispoziția oricui argumente solide în sprijinul celor afirmate mai sus, începând cu beneficiile zonei, compartimentarea imobilelor, finisajele și facilitățile, și mai ales în perspectivă a acestui ansamblu rezidențial care va ajunge la 3,400 de locuințe, dispuse în 61 de blocuri, plus atâtea alte funcțiuni urbane, un adevărat “oraș în interiorul orașului“, dotat cu 30% spații verzi, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, parcuri, magazine etc.
 

Inevitabil, următoarea întrebare: Prețul?

 
Începând de la 42.000 de euro pentru garsoniere/studiouri, evident, pe o paletă care depinde de suprafață, dar păstrând permanent raportul corect calitate-preț.
 
Sugestia mea, adresată celor interesați, este să ne viziteze la birourile de vânzări, din str. Milano nr. 21, unde specialiștii Maurer Residence Constanța oferă toate informațiile și unde se pot viziona apartamentele.
Mai multe detalii se pot obține la birourile noastre din Constanța - str. Milano Nr.21, la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un investitor ridică două blocuri noi în Mamaia Nord. Despre cine este vorba

23 Aug 2019 535

Elaborare PUZ Blocuri de până la 12 etaje. Ce doresc mai mulţi investitori să realizeze în Mamaia Nord (document)

09 Apr 2019 1044

200 de locuri de parcare noi în Constanţa. Anunţul făcut de primărie. Unde sunt amplasate

04 Apr 2019 878

Revista presei locale

28 Jan 2019 601

Noi locuinţe de tip ANL vor fi construite în Murfatlar. Unde vor fi situate (document)

24 Jan 2019 1976

SSC Farul - U Cluj 0-3 Ciprian Marica - „Astăzi, suntem triști, dar mâine o luăm de la capăt”

10 Oct 2018 2669

După anunţul apocaliptic despre ce ar urma să se întâmple la Constanţa, Maria Ghiorghiu vine cu un alt avertisment cutremurător

13 Sep 2018 1898

Investitorii nu se lasă. Spaţiul verde de pe bulevardul Tomis, în zona Spitalului Judeţean Constanţa, va dispărea. Un imobil îi va lua locul (galerie foto)

31 Aug 2018 12236

Revista presei locale

02 Aug 2018 516

Revista presei locale

30 Jul 2018 642

Ivanov Rezidential ridică două noi blocuri în zona Bazei 2 RATC Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2018 1073

„Fiecare construiește ce vrea, cum vrea și unde vrea“ Majoritatea participanților la sondaj, nemulțumiți de dezvoltarea urbanistică a municipiului Constanța

02 Apr 2018 788

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de dezvoltarea urbanistică a municipiului Constanţa?

26 Mar 2018 4001

Revista presei locale

20 Nov 2017 931

Blocuri noi în zona Veterani - Energia din Constanţa. Cine sunt investitorii (document)

12 Oct 2017 2718