08 Nov, 2011 22:16
10446
Interviu Online
invitat interviu online
10 Nov, 2011 09:02
@Virginia: Bucataria cea mai recunoscuta pentru mirodenii este bucataria indiana. Fiecare mirodenie are importanta ei. Turmericul ajuta la digestie, scortisoara calmeaza.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 09:01
@Sanda: Nu mai este nimic netoxificat in lumea asta. Detoxiefierea nu trebuie facuta in cure ci tot timpul prin educatie a propriei alimentatiei. sa bei apa, plata nu minerala, fara sucuri carbogazoase, fara sosuri la cutie, etc.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:59
@Sandra: Aceste retete sunt in general pe baza de pui, peste, file de porc fara grasime, vita la gratar acompaniate cu salate si fructe crude.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:57
@Carmen: sunt de acord dar nu in cantitate mare. mai ales peste oceanic, pentru ca este incarcat cu mercur si nu recomand consumul decat de doua ori pe saptamana , cu conditia sa fiti siguri de provenienta lui.
Bucataria este o arta, lucrezi cu gust, cu culoarea, prafuri si atunci felul in care le combini e talent. Gurmandul nu este un talentat, el cel care mananca pe gustul lui si in cele din urma este o persoana supraponderala.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:56
@Irina Stan: Nu prea este bucatarie, e mai mult laborator de chimie.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:55
@Flory Tatu: Bineinteles, mai ales la preparatele de patiserie daca nu este atent nu-ti creste cozonacul. Ma refer la energia pe care o degaji in timpul procesului de preparare.
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:54
@Gabriela:NU
invitat interviu online
10 Nov, 2011 08:54
@Malvina: fetelor mele le arat ooamenii supraponderali si le spun ca asa vor ajunge daca mai mananca dulciuri si fast-food. acumj ele sunt setate sa nu mai manance.
Gabriela
09 Nov, 2011 20:33
Sunteti adeptatul semipreparatelor in viata de zi cu zi?
Malvina
09 Nov, 2011 20:32
Cum sa ii determinam pe cei mici, de pilda, sa limiteze consumul de dulciuri si fast-food ?
Flory Tatu
09 Nov, 2011 20:31
Starea psihica a celui care gateste se reflecta in reusita meniului?
Irina Stan
09 Nov, 2011 20:31
Ce parere aveti despre bucataria fara foc?
Carmen
09 Nov, 2011 20:30
Dintre toate carnurile, nutritionistii recomanda pestele. ce parere aveti dvs?
Carmen
09 Nov, 2011 20:30
Poti fi un bun bucatar fara a fi si un mare gurmand ?
Sandra
09 Nov, 2011 20:29
Ne puteti recomanda o reteta mai light?
Sanda
09 Nov, 2011 20:29
Ce fructe si legume ne-ar fi de folos, in mod special, pentru detoxifierea organismului ?
Virginia
09 Nov, 2011 20:28
Care este importanta mirodeniilor in bucatarie?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*:
10 Nov, 2011 09:02
@Virginia: Bucataria cea mai recunoscuta pentru mirodenii este bucataria indiana. Fiecare mirodenie are importanta ei. Turmericul ajuta la digestie, scortisoara calmeaza.
10 Nov, 2011 09:01
@Sanda: Nu mai este nimic netoxificat in lumea asta. Detoxiefierea nu trebuie facuta in cure ci tot timpul prin educatie a propriei alimentatiei. sa bei apa, plata nu minerala, fara sucuri carbogazoase, fara sosuri la cutie, etc.
10 Nov, 2011 08:59
@Sandra: Aceste retete sunt in general pe baza de pui, peste, file de porc fara grasime, vita la gratar acompaniate cu salate si fructe crude.
10 Nov, 2011 08:57
@Carmen: sunt de acord dar nu in cantitate mare. mai ales peste oceanic, pentru ca este incarcat cu mercur si nu recomand consumul decat de doua ori pe saptamana , cu conditia sa fiti siguri de provenienta lui. Bucataria este o arta, lucrezi cu gust, cu culoarea, prafuri si atunci felul in care le combini e talent. Gurmandul nu este un talentat, el cel care mananca pe gustul lui si in cele din urma este o persoana supraponderala.
10 Nov, 2011 08:56
@Irina Stan: Nu prea este bucatarie, e mai mult laborator de chimie.
10 Nov, 2011 08:55
@Flory Tatu: Bineinteles, mai ales la preparatele de patiserie daca nu este atent nu-ti creste cozonacul. Ma refer la energia pe care o degaji in timpul procesului de preparare.
10 Nov, 2011 08:54
@Gabriela:NU
10 Nov, 2011 08:54
@Malvina: fetelor mele le arat ooamenii supraponderali si le spun ca asa vor ajunge daca mai mananca dulciuri si fast-food. acumj ele sunt setate sa nu mai manance.
09 Nov, 2011 20:33
Sunteti adeptatul semipreparatelor in viata de zi cu zi?
09 Nov, 2011 20:32
Cum sa ii determinam pe cei mici, de pilda, sa limiteze consumul de dulciuri si fast-food ?
09 Nov, 2011 20:31
Starea psihica a celui care gateste se reflecta in reusita meniului?
09 Nov, 2011 20:31
Ce parere aveti despre bucataria fara foc?
09 Nov, 2011 20:30
Dintre toate carnurile, nutritionistii recomanda pestele. ce parere aveti dvs?
09 Nov, 2011 20:30
Poti fi un bun bucatar fara a fi si un mare gurmand ?
09 Nov, 2011 20:29
Ne puteti recomanda o reteta mai light?
09 Nov, 2011 20:29
Ce fructe si legume ne-ar fi de folos, in mod special, pentru detoxifierea organismului ?
09 Nov, 2011 20:28
Care este importanta mirodeniilor in bucatarie?