ZIUA LIVE Spitalul Mama și Copilul din Constanța a fost pus "la întârzieri" din pix?



Șase proiecte de investiții în sănătate sunt în întârziere, potrivit Ministerului Sănătății și Guvernului României.

Printre ele și
Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, proiect în valoare de 142 milioane euro care nu va mai fi finanțat prin PNRR.

Alături de alte cinci proiecte, spitalul de Pediatrie de la Constanța urmează să fie finanțat printr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiții (BEI), ceea ce presupune semnarea unui act adițional între Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Constanța dar și o negociere pe proiect cu BEI. Termenul pe care Consiliul Județean Constanța și l-a asumat pentru începerea lucrărilor este aprilie 2024.

Acesta este unul dintre subiectele pe care le vom aborda în cadrul discuției cu invitatul ZIUA LIVE, președintele USR Constanța, Stelian Ion, care alături de mai mulți colegi parlamentari au protestat ad-hoc la ministerul Sănătății
pentru a cere demisia lui Alexandru Rafila și ca Guvernul PSD-PNL să nu renunțe la banii europeni pentru spitale.
 
Un alt subiect pe care îl vom aborda este situația politică atât pe plan local cât și la nivel național.

Ce face „alternativa” la Coaliția PSD-PNL?

Din tribune, observăm că partidele de dreapta se zbat să facă alianță, dar nu le prea iese.
 
În altă ordine de idei, tot la ZIUA LIVE vrem să aflăm dacă există orașe în România, unde nici primarul și nici constructorii nu și-au bătut joc de banii contribuabililor. Constanța pare un pariu pierdut din acest punct de vedere.


Urmăriți-ne, joi, 14 septembrie de la ora 13.00.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 464

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 749

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 718

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 494

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 687

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1019

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 498

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 515

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 601

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 582

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 647

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 783

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 546

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 700

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 852