Invatamant

Emoții și bucurii transmise de „Vestea Nașterii“, la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

E vreme de sărbătoare, cu forfotă multă, cumpărături, dar este și vremea colindelor și a serbărilor copiilor, momente dragi și amintiri plăcute, peste ani, pentru părinții și bunicii care, zilele acestea, nu mai prididesc cu pregătirile.

Nerăbdare multă și candoare... tot atâta sunt atributele cu care pot fi caracterizați micuții geniali de la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy, care l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu scenete inspirate de tablourile biblice ale Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.
 
Costumați în îngeri, magi, ciobănași, regele Irod sau regina sa, dar și în alte personaje, micuții s-au străduit să le demonstreze părinților că, deși sunt mici, au învățat foarte multe la Stenali Center... și chiar au dovedit calitățile printr-un program variat de balet, pian, blockflote sau prin interpretarea fiecărui rol.
 
„Vestea Nașterii“ adusă de ei a fost una impresionantă pentru toți cei aflați în sala de spectacol amenajată anul acesta cu decoruri specifice fiecărui moment: Închinarea Magilor, Tulburarea lui Irod sau Peștera din Betleem.

Cum era de așteptat, avându-l pe Moș Crăciun în preajmă, nerăbdarea genialilor s-a triplat, unii dintre ei îndrăznind a-l lua la întrebări pentru a afla când le va oferi mult așteptatele cadouri. Tot atâtea momente de bucurie și bună dispoziție pentru părinții și bunicii prezenți au fost întregite de bucuria dată de progresul genialilor lor care, din toamnă, vor merge la școală.
 
Și cu acest prilej, Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy și-a dovedit crezul de a păstra nealterată gingășia copilăriei, de a le cultiva talentele și de a le oferi un cadru armonios de dezvoltare.
 
„Serbările, în general, iar cea de Crăciun în special oferă micuților un bun prilej de conturare a sinelui social. Dacă sunt direcționați către o gestionare eficientă a emoțiilor, aceste momente sunt bine-venite, însă dacă se pune presiune pe ei, serbările pot rămâne în amintirea lor ca momente neplăcute. Iar faptul că Moș Crăciun a fost luat la întrebări încă de la începutul serbării dovedește că genialii se dezvoltă într-un mediu lipsit de constrângeri stricte. Desigur, există reguli, însă ele se limitează la conduite sociale specifice vârstei“, a declarat lect. univ. dr. Liliana Naclad, coordonatorul Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy.
 
Centrul oferă o varietate de oportunități copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani, fie provocându-i la cursuri de astronomie, actorie, arte plastice, pian sau blockflute, fie la activități educativ-recreative în aer liber sau în spațiile interioare.

Și ca o confirmare iată ce ne-a declarat una dintre mămici, Camelia Boncilă:

„Este un loc așa cum am visat pentru copilul meu. Un loc unde copilul stă mai mult acolo decât acasă, într-un colectiv cu copii foarte educați, din familii frumoase. În fiecare seară, copilul îmi povestește cu entuziasm ce a făcut peste zi. În fiecare zi, în vacanță sau în week-end mă întreabă când se poate întoarce la grădiniță și la colegii ei, pentru că îi este dor. Este un loc unde copilul meu a făcut foarte multe progrese. Este un loc unde îmi las copilul cu inima împăcată și mă pot ocupa de job și de treburile familiei. Condițiile sunt foarte bune, curățenie, mâncare, mobilier vesel, personal minunat. O recomand cu încredere”.

Stenali Center este situat pe strada Frunzelor nr. 44, în zona Trocadero - Inel 1, și este foarte accesibil tuturor arterelor din Constanța.
Pentru detalii și pentru a rezerva un loc, puteți apela numerele de telefon 0722.466.200 și 0760.103.506.

Pagina de Facebook - https://www.facebook.com/BABY-Genius-356871611106824/
 
Citește și:
 
Vine vacanţa mare! Unde şi cu cine lăsăm picii? Program de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între unu şi 12 ani, la Stenali Center (galerie foto)
 
Serbare Adio, BABY GENIUS Stenali Center - un mare pas pentru dezvoltarea celor mici (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel umanitar Liliana Lică, asistenta medicală de la Baby Genius, are nevoie de noi

08 Apr 2019 3065

Șapte ani de activitate Coordonatorul Baby Genius, Liliana Naclad - „Îmi e suficient să îi privesc pe cei mici. În ochii copiilor văd cerul“

25 Mar 2019 2108

Aprecieri din partea părinţilor Liliana Naclad, considerată un înger pe pământ (galerie foto)

08 Dec 2018 1314

„Eu voi fi mâine școlar“ O nouă grupă de „geniali“ și-a luat rămas-bun de la Stenali Center Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

25 Jun 2018 1885

Interviu online cu lect. univ. dr. Liliana Naclad, coordonatorul Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy „La mulţi ani copiilor, dar şi acelui copil pitit în sufletul adulţilor! Doar prin el putem înţelege copilăria"

01 Jun 2018 3381

Serbare cu fast la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy Micuţii geniali au marcat începutul unei noi etape în evoluţia lor (galerie foto)

12 Sep 2017 3651

Serbare Adio, BABY GENIUS Stenali Center - un mare pas pentru dezvoltarea celor mici (galerie foto)

17 Jun 2017 6838

Vine vacanţa mare! Unde şi cu cine lăsăm picii? Program de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între unu şi 12 ani, la Stenali Center (galerie foto)

30 May 2017 6636

Sediu generos şi ultradotat pentru Centrul „Baby Genius“ din Constanţa Liliana Naclad - „Micuţii geniali au fost şi rămân motivaţia principală!“ (galerie foto)

04 Apr 2017 6842

Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

23 Feb 2017 1976

Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

23 Dec 2016 2396

Micuţii de la „Baby Genius“ Constanţa au oferit un adevărat spectacol în deschiderea festivă a noului an şcolar (galerie foto)

13 Sep 2016 2183

Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

27 Jun 2016 3280

Fericire pe feţele copiilor! Fotoreportaj dedicat celor mai iubite persoane din lume

01 Jun 2016 2335

Grădiniţe private, de stat sau centre de dezvoltare timpurie (galerie foto)

12 May 2016 7434