Justitie

Contracandidaţii Judecători şi procurori care schimbă macazul. Concursul pentru posturile de inspectori judiciari


Reprezentanţii Inspecţiei Judiciare au făcut publice numele magistraţilor care îndeplinesc condiţiile pentru a se înscrie la examenul pentru posturile de inspectori judiciari scoase la concurs. Astfel, pentru cele şase poziţii libere în cadrul Direcţiei de Inspecţie pentru judecători s-au înscris 12 candidaţi, în timp ce cele nouă posturi de la Direcţia de Inspecţie pentru procurori sunt vizate de 13 procurori. Printre cei din urmă se numără şi magistraţii constănţeni Adina Florea şi Silviu Ciocoiu, ambii desfăşurându-şi în prezent activitatea în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.


Concursul pentru ocuparea posturilor de inspectori judiciari se desfăşoară în perioada 23 ianuarie - 21 mai, urmând ca în jurul datei de 25 aprilie candidaţii să susţină interviurile, iar testarea scrisă să aibă loc în jurul datei de 10 mai. Rezultatele finale şi tabelul de clasificare a candidaţilor ar urma să fie publicate pe 21 mai.
 

Numele concurenţilor


Potrivit datelor oficiale, pentru posturile de inspectori judiciari la Direcţia de Inspecţie pentru judecători s-au înscris magistraţii: Doina Anghel (Curtea de Apel Bucureşti), Andra Monica Asănică (Curtea de Apel Bucureşti), Ștefan Ciprian Cmeciu (Curtea de Apel Bucureşti), Nicoleta Ioana Constantin (Curtea de Apel Bucureşti - Inspecţia Judiciară), Carmen Cosma (Tribunalul Bucureşti), Veronica Dumitrache (Curtea de Apel Bucureşti), Ioan Gârbuleţ (Curtea de Apel Târgu Mureş), Paul Daniel Moglan (Tribunalul Bacău), Mihaela Simona Muşat (Tribunalul Ialomiţa), Claudia Florina Prilogan (Tribunalul Bucureşti), Florentin Teişanu (Curtea de Apel Ploieşti) şi Neculai Topliceanu (Tribunalul Neamţ).


Pentru Direcţia de Inspecţie pentru procurori s-au înscris magistraţii: Oliver Felix Bănilă (Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău), Silviu Vasile Ciocoiu (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - SIIJ), Bogdan Codreanu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov), Adina Florea (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - SIIJ), Otilia Iolanda Elena Isac (Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, cu grad de parchet de pe lângă tribunal), Adrian Ștefan Majeri (Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti), Mihaela Munteanu (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău), Tiberiu Mihail Niţu (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti), Ligia Carmen Oprea (Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov), Adriana Claudia Pampu Romanescu (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti - Inspecţia Judiciară), Oana Andrea Schmidt-Hăineală (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - DIICOT, Structura Centrală), Lucian Sorin Stănescu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava) şi Ioana Ursache (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti).


Citeşte şi:

Oficial:
Magistratul constănţean Adina Florea, de la SIIJ, vrea să devină inspector judiciar. Cine s-a mai înscris în concurs

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au primit verdicte de necolaborare! Trei magistrați din Dobrogea, în atenția CNSAS (document)

16 May 2020 828

DNA-ul pădurilor. Deputatul USR, Stelian Ion, inițiator “Specializarea magistraților și a polițiștilor pe aceasta zonă de competență este obligatorie”

05 May 2020 2725

Armata a preluat paza tuturor magistraților din Constanța! Ce alte schimbări au mai avut loc

01 May 2020 5050

Achiziții publice de medicamente și echipamente în timpul pandemiei, la liber. Stelian Ion (USR) “Perioada grea pe care o traversăm nu trebuie să fie un paravan pentru nimeni”

23 Apr 2020 3130

Robe și balanța justiției Judecătorilor din România le lipsește ciocănelul. „A rămas doar o legendă“

17 Apr 2020 1214

Parchetul Tribunalului Constanța, în atenția Plenului CSM (document)

09 Apr 2020 630

Este oficial Doi magistrați noi pentru Judecătoria Constanța. Ce se discută mâine la CSM

08 Apr 2020 481

Cine îi verifică pe magistrați Tabelul complet al inspectorilor judiciari în funcție. Cine e din Constanța. Noul concurs a fost amânat (document)

08 Apr 2020 2086

CSM a decis Ce judecători vin la Constanța. Cine pleacă de aici

04 Apr 2020 1033

Cereri de transfer respinse Procurorilor constănțeni nu li s-au aprobat cererile pentru capitală

03 Apr 2020 556

Transferuri în instanțe și parchete Magistrați care vor să plece din Constanța sau să vină aici

30 Mar 2020 1864

Magistrați stagiari constănțeni, cu examenul de capacitate amânat din cauza coronavirusului

14 Mar 2020 1059

Cine sunt magistrații stagiari constănțeni care dau examenul de capacitate (document)

12 Mar 2020 1257

Pelehra, Halută şi Agisuna, printre admişi Constănţenii viitori auditori de justiţie. Avocaţi, grefieri, absolvenţi de Drept. Rezultatele definitive (document)

29 Feb 2020 8914

Doi anchetatori constănţeni, la final de carieră. Unul dintre ei deţine o funcţie de conducere

28 Feb 2020 1031