Firma implicată în procedura de atribuire a contractului pentru Cazino, în atenţia judecătorilor


A întocmit actele ce au stat la baza organizării licitaţiei pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa, însă se află astăzi, din nou, în atenţia judecătorilor, sub acuzaţia de înşelăciune. Este vorba despre societatea Impex Romcatel Cercetare Proiectare, acuzată de înşelăciune de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, faptă ce ar fi fost comisă în legătură cu reabilitarea Palatului Copiilor din Vaslui. Dosarul se va afla astăzi, din nou, în atenţia magistraţilor Judecătoriei Vaslui, fiind programat să se desfăşoare începând cu ora 12.00.


În ce priveşte acest proces, este de menţionat că firma Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA are calitatea de inculpat, la data comiterii presupuselor fapte fiind denumită Impex Romcatel. Alături de societate, în proces este acuzată şi Viorica Frunză, administratorul firmei, dar şi contabila Iulia Ursache. Cazul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Cei trei acuzaţi au fost deferiţi instanţei în luna iulie 2018, cazul fiind transmis Judecătoriei Vaslui. Acuzaţiile principale sunt de înşelăciune, iar Vioricăi Frunză şi Iuliei Ursache li se impută şi uzul de fals, faptele de care sunt învinuite având legătură cu contractul privind reabilitarea proiectului tehnic şi execuţie consolidare a Palatului Copiilor Vaslui.


Cât priveşte actele întocmite pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa, este de menţionat că, aşa cum arătam în ediţiile anterioare, în anul 2018, Compania Naţională de Investiţii a atribuit prin procedură simplificată contractul intitulat „Servicii de proiectare – Actualizare DALI – Studii, expertize, avize – Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa (clădire S+P+E+M pod parţial şi rampă de acces către subsol) şi lucrări exterioare (reabilitare platformă terasă, reţele utilităţi, zid de apărare şi balustradă)“ firmei ieşene Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA. Valoarea contractului a fost de 209.458,87 de lei. Ulterior acestui proiect, firma Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA s-a înscris în 2019 şi în licitaţia pentru contractul de reabilitare propriu-zisă, licitaţie a cărei documentaţie o întocmise anterior, însă fără succes.


Citeşte şi:

A întocmit actele pentru restaurarea Cazinoului Firma Impex Romcatel Cercetare Proiectare, din nou în atenţia judecătorilor
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 402

Licitații Constanța Spații verzi și locuri de joacă modernizate la Cernavodă. Cine execută contractul (DOCUMENT)

22 Apr 2024 413

Cumpărări directe Constanța Sofia Prodcom Impex SRL va livra pachete alimentare Primăriei Adamclisi (DOCUMENT)

17 Apr 2024 526

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 2308

Cumpărări directe Constanța AX Perpetuum Impex a bătut palma cu Primăria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)

13 Apr 2024 525

Licitații publice CJC a suplimentat cu 10% contractul pentru documentațiile care vor sta la baza reabilitării sitului arheologic de la Cetatea Histria (DOCUMENTE)

10 Apr 2024 559

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un nou contract pentru renovarea blocurilor (DOCUMENT)

09 Apr 2024 496

După un proces care a durat 18 ani! Celebra companie Grup Media Sud SA, din Constanța, va fi radiată de la Registrul Comerţului (MINUTĂ)

09 Apr 2024 1924

A solicitat acord de mediu pentru o fermă de animale în comuna Crucea Firma, care va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța, Mahmud Impex SRL, anunță noi investiții

31 Mar 2024 4414

Licitații Constanța Conectivitate trimodală în Portul Constanța. Cine elaborează studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

28 Mar 2024 648

Unul dintre asociați este Black Sea Offshore Centre SRL, din Constanța Chemoil Impex SRL și-a schimbat numele și obiectul de activitate

28 Mar 2024 536

Licitații Constanța Spitalul Municipal Medgidia cumpără reactivi de coagulare de la o firmă din Târgu Mureș (DOCUMENT)

22 Mar 2024 639

Contract pentru îmbunătățirea conexiunii trimodale rutier - feroviar – naval din Portul Constanța. Ce valoare are

21 Mar 2024 539

Coral Impex SRL a câștigat la Curtea de Apel Constanța procesul cu Municipiul Constanța și Wasval SRL. Decizia este definitivă

18 Mar 2024 626

Anunț pierdere document de înregistrare sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor

18 Mar 2024 410