Mai mulți șoferi din Constanța, trimiși în judecată pentru furt de motorină și benzină. Procesul, amânat

 
  • În timpul deplasării cu încărcătura de combustibil către destinație, șoferii s-ar fi abătut de la traseu, mai exact ar fi oprit în incinta societății comerciale în cadrul căreia își desfășurau activitatea, unde, cu ajutorul agentului de pază și al mecanicului, ar fi descărcat produsul petrolier în recipiente de diferite capacități, acestea fiind depozitate în magaziile societății cu scopul comercializării.
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus trimiterea în judecată a opt inculpați (șapte șoferi pe autocisterne de transport carburant și un paznic) cercetați pentru furt de motorină și benzină. 
 
Dosarul se află  pe rolul Judecătoriei Constanța. Vineri, instanța a acordat un nou termen în prezenta cauză, pentru emiterea unor adrese. 
 
Amintim că, aproape de finele anului trecut, urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant delict un bărbat, șofer pe o autocisternă de transport carburant, în timp ce ar fi sustras 50 de litri de produs petrolier cu miros specific de benzină.
 
Din cercetări, a reieșit faptul că, șapte bărbați (șoferi ai unor autocisterne), în timpul deplasării cu încărcătura de combustibil către destinație, s-ar fi abătut de la traseu, mai exact ar fi oprit în incinta societății comerciale în cadrul căreia își desfășurau activitatea, unde, cu ajutorul agentului de pază și al mecanicului, ar fi descărcat produsul petrolier în recipiente de diferite capacități, acestea fiind depozitate în magaziile societății cu scopul comercializării.
 
În continuare, polițiștii au pus în aplicare zece mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor: 515 litri produs petrolier cu miros specific de benzină, 1.576 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, mai multe sigilii, o pompă electrică de transfer, mai multe recipiente goale, 14.000 de lei și 2.000 de euro.
 
Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 13.780 de lei.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Citește și: 
 
Constanța
Percheziții ale polițiștilor într-un dosar de fals, uz de fals și delapidare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții în județul Constanța! Vizați, suspecții de furt de carburant din rezervoarele TIR-urilor parcate (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1294

Marinar suspectat că ar fi sustras motorină de pe o macara plutitoare, aflată în Portul Constanța

24 Mar 2024 634

Percheziții în județele Tulcea, Giurgiu și Galați pentru furt de motorină (FOTO)

22 Mar 2024 565

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

11 Mar 2024 639

Consiliul Județean Constanța cumpără bonuri de combustibil. La ce valoare este estimat contractul?

26 Feb 2024 525

SRCF Constanța cumpără motorină. Iată firma cu care a fost încheiat contractul

01 Feb 2024 858

Protest al transportatorilor și fermierilor la Constanța. Protestatarii își strigă nemulțumirile- „Motorina cât s-a făcut domnul Ciolacu? Vă plimbați pe banii noștri!“(VIDEO)

13 Jan 2024 1500

LIVE VIDEO Protest al transportatorilor la Constanța! Coloană de TIR-uri pe Autostradă spre Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Jan 2024 3276

Tribunalul Constanța menține sub control judiciar mai mulți militari!

06 Jan 2024 924

Militari, sub control judiciar la Constanța (VIDEO)

09 Nov 2023 1203

Patru bărbați din Constanța, cercetați pentru furt calificat

04 Nov 2023 1514

Afaceri Constanța Excella Real Grup SRL, din Nicolae Bălcescu, în faliment! Tribunalul a fixat un nou termen

25 Jul 2023 1200

UPDATE Garda de Mediu Constanța, despre explozia urmată de un incendiu de pe platforma Rompetrol Rafinare

21 Jun 2023 1748

Licitații Constanța. Rompetrol Downstream SRL furnizează motorină Euro 5 pentru CT BUS SA (DOCUMENT)

18 Jun 2023 1465

Accident feroviar în Portul Constanța! Un tren a lovit o autocisternă ce transportă motorină, în 2019. Începe procesul (FOTO+VIDEO)

22 May 2023 5795