Stația de reglare-măsurare gaze naturale din Năvodari, județul Constanța, modernizată de SNTGN Transgaz

  • APM Constanța anunță ca SNTGN Transgaz a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuire SRM Năvodari, refacere imprejmuire, demolare copertină utilaje tehnologice SRM existent“.
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
SNTGN Transgaz a solcitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul care prevede înlocuirea Stației de reglare-măsurare gaze naturale din Năvodari.
 
Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuire SRM Năvodari, refacere imprejmuire, demolare copertina utilaje tehnologice srm existent“, propus a fi amplasat în orașul Năvodar, strada Luminei, nr. 28.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, strada Unirii nr. 23 şi la SNTGN Transgaz SA, cu sediul în județul Sibiu, municipiul Mediaș, strada Unirii, nr. 6. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA
 

 
Înfințată în anul 2000, compania are sediul social în Piața Constantin I. Motas, nr. 1, Mediaș, Județ Sibiu și se ocupă de transporturi prin conducte. Acționari sunt Statul Roman Reprezentat de Secretariatul General al ​​Guvernului, 58,5097% din capitalul social, și alți acționari, cu 41,49 din capitalul social. Administratorii companiei sunt: Hanza Adina-Lăcrămioara,  Minea Nicolae, Ion Sterian, Văduva Petru Ion,  Von Derenthall Ilinca.
 
Potrivit termene.ro, Minea Nicolae mai este asociat în  Glob Tour SRL, Trade Expert SRL, Han Dumbrava SRL, Agro Vil SRL, Am Blue Team Consulting SRL, Globus Travel Turism SRL, Aries Dynamics SRL, Palace Dumbrava SRL. La rândul său, Văduva Petru Ion este asociat și administrator în Intrepid Gem SRL.

De asemenea, Von Derenthall Ilinca este asociat unic în  Network - International Finance SRL.
 
În anul fiscal 2022, compania cu 4.013 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.436.802.053 lei și un profit de 365.754.868 lei.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
PUZ-ul depus la APM Constanța: Bloc de șase etaje, construit de New Up Diamond Building în comuna Valu lui Traian
 
Un nou răspuns negativ de la Municipalitate: Mini - Farm SRL nu poate continua investiția de pe strada Theodor Burada, zona Gară CFR Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 479

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 414

Proiectul a fost depus la APM Constanța Port Azuro SRL investește într-un nou restaurant în Portul turistic Mangalia

25 Apr 2024 447

Trei parcele de teren, situate în Porturile Constanța și Midia, pot fi închiriate de la CN APM Constanța. Licitația de atribuire se va desfășura în luna mai (DOCUMENT)

22 Apr 2024 512

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 360

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 586

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

20 Apr 2024 435

Bella Licca International SRL elaborează PUZ pentru o investiție în județul Constanța

19 Apr 2024 362

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 380

Imobiliare Constanța Când are loc dezbaterea publică pentru construirea unui imobil de 11 etaje la Neptun?

18 Apr 2024 420

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 464

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 548

Ce decizii au adoptat acționarii CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța?

15 Apr 2024 475

Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!

15 Apr 2024 404

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2343