Tribunalul Constanța, anunț de ultim moment în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța (VIDEO)

 
 
  • La acțiune au participat polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. 
 
Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările specifice în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța!
 
Ieri, anchetatorii au solicitat și obținut ca principalii suspecți din dosar (un cetățean român, de 48 de ani, și o femeie, de 55 de ani, din Italia) să rămână în stare de arest preventiv!  
 
Oficial!
 

Admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.236 alin.1 şi 2 Cod procedură penală, dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.12.2022 până la data de 28.01.2023, inclusiv. Măsurile se comunică administraţiei locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat în solicitarea de prelungire arest preventiv rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi 27.12.2022.

 
De menționat că decizia Tribunalului Constanţa nu este una definitivă!
 
Amintim că luna trecută, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.
 
Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.
 
Prin același mod de operare, aruncarea în aer a bancomatelor, au acționat până în urmă cu un an, în Italia.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O pisică a murit în urma exploziei de la Pavilionul Expozițional din Constanța! (VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 355

Cumpărări directe Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

14 Apr 2024 480

Autorizație de construire pentru construirea unei terase acoperite la Pavilionul Expozițional Constanța

28 Jan 2024 843

Fundaţia Fantasio, din Constanța, în faliment! Dosarul, amânat pentru la anul

10 Dec 2023 940

UPDATE Control al comisarilor OPC la Târgul organizat la Pavilionul expozițional Constanța

02 Dec 2023 3177

Licitații publice CJC organizează o achiziție directă care vizează lucrări la Pavilionul Expozițional din Mamaia

06 Sep 2023 923

RAJA Constanța Cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans are loc la Pavilionul Expozițional (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Aug 2023 1444

RAJA Constanța Iată când începe cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans

29 Aug 2023 762

A fost anulată achiziția pentru expertizarea tehnică a Pavilionul Expozițional din Mamaia (DOCUMENT)

28 Aug 2023 938

„Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești” își deschide porțile la Pavilionul Expozițional Constanța. Programul evenimentului (VIDEO)

13 Jun 2023 7871

Control amplu la Pavilionul Expozițional Constanța! Nereguli găsite de Protecția Consumatorilor (FOTO)

19 May 2023 2138

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 2457

Suspecții în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional cer să fie puși în libertate! (VIDEO)

05 Dec 2022 1390

Arestul de la IPJ Constanța are noi „clienți“! Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, reținuți. Azi vor fi duși la arestare

30 Nov 2022 1334

IPJ Constanța, lovitură de maestru în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional! Cum au fost prinși principalii suspecți (VIDEO)

30 Nov 2022 3547