Arestul de la IPJ Constanța are noi „clienți“! Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, reținuți. Azi vor fi duși la arestareProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi suspecți în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Constanța aruncat în aer!
 
Azi, cei doi vor fi prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
Amintim că ieri dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.
 
Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.
 
Potrivit unor surse, femeia ar fi apropiată de gruparea 'Ndràngheta, care, potrivit wikipedia.org, este un grup de crimă organizată de tip mafiot, cu sediul în Calabria, Italia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Exclusiv!
Câți bani au fost furați din bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța

 
O pisică a murit în urma exploziei de la Pavilionul Expozițional din Constanța! (VIDEO)
 
Surse
Unul dintre suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, parte a grupării 'Ndràngheta - crimă organizată de tip mafiot

 
VIDEO. Detalii exclusive!
Primele imagini din interior! Ce vârste au principalii suspecți în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional

 
UPDATE
Atac la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Aparatul, distrus într-o explozie. Incredibil cine sunt principalii suspecți (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scenariu ca-n filme, la Constanța! Angajatul unei firme de pază ar fi furat zeci de mii de euro din bancomate! Prima condamnare

25 Jan 2023 1985

Procurorii din Constanța fac precizări importante Un dosar care a făcut înconjurul ţării, trimis în instanță

18 Jan 2023 1077

UPDATE. SURSE Bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! Principalii suspecți au fost trimiși în judecată (VIDEO)

18 Jan 2023 847

Tribunalul Constanța, anunț de ultim moment în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța (VIDEO)

28 Dec 2022 3166

Suspecții în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional cer să fie puși în libertate! (VIDEO)

05 Dec 2022 791

FOTO+VIDEO Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion au ajuns la Tribunalul Constanța

30 Nov 2022 1413

IPJ Constanța, lovitură de maestru în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional! Cum au fost prinși principalii suspecți (VIDEO)

30 Nov 2022 2869

Exclusiv! Câți bani au fost furați din bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța

29 Nov 2022 2091

Surse Unul dintre suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, parte a grupării 'Ndràngheta - crimă organizată de tip mafiot

29 Nov 2022 1955

VIDEO. Detalii exclusive! Primele imagini din interior! Ce vârste au principalii suspecți în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional

29 Nov 2022 2045

UPDATE Atac la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Aparatul, distrus într-o explozie. Incredibil cine sunt principalii suspecți (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Nov 2022 3809

Anunț de ultim moment de la Poliție, despre suspecți și prejudiciu în cazul bancomatului aruncat în aer la Castelu (VIDEO)

18 Nov 2022 2209

LIVE UPDATE. Județul Constanța. Bancomat aruncat în aer, la Castelu. Anunțul Poliției (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Nov 2022 6407

Interceptări halucinante dintr-un dosar de mită! Polițist – „Dacă vreți, mergem la sânge“. Inculpat – „Mai bine mergem la un bancomat“

17 Nov 2022 3481

Jaf la un bancomat în Lumina! Sentință definitivă (VIDEO)

20 Jun 2022 1223