VIDEO. Tentativă la omor calificat! Condamnare de ultim moment la Constanța! Sentința este definitivă!



 
  • Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.

Sentință definitivă în cazul unui bărbat, din Cernavodă, suspectat că și-ar fi înjunghiat soția!
 
Joi, 6 iulie 2023, Curtea de Apel Constanța a decis condamnarea definitivă a bărbatului la zece ani și șapte luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat și pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că după ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanța, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secționarea pachetelor vasculo-nervoase și a planurilor musculo-tendinoase, viața victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a șocului hemoragic.
 
A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu mențiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecințe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic.
 
Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Oficial și definitiv!
Trei ani de închisoare cu suspendare pentru cel mai grav accident din istoria Autostrăzii Soarelui, București - Constanța!


Judecătorii vorbesc de prescriptie
Dosarul privind cadastrarea județului Constanța se apropie de final!


Administrația Porturilor Maritime SA solicită insolvența Vandor Industry SRL!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Detalii exclusive din dosar! Caz șocant în Constanța! Bărbat incendiat cu alcool medicinal – „Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce s-a întâmplat“ (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1083

Caz șocant la Constanța! O femeie va fi judecată pentru că și-ar fi incendiat concubinul

11 Apr 2024 678

În Constanța Femeie de 53 de ani, reținută pentru tentativă de omor calificat

19 Jan 2024 900

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2462

Condamnare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

23 Oct 2023 983

Avocatul Adrian Cuculis cere schimbarea încadrării juridice în accident de la 2 Mai, din ucidere din culpă în omor calificat! (DOCUMENT)

07 Sep 2023 11461

Crimă în Mamaia! Decizie de ultim moment la Tribunalul Constanța (FOTO+VIDEO)

21 Aug 2023 2070

Știri Constanța azi! Crimă în Mamaia! Presupusul autor, nemulțumit de arestare, cere să fie eliberat (FOTO+VIDEO)

28 Jul 2023 2871

Tribunal ConstanțaCompartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa

27 Jul 2023 540

IPJ Constanța Un bărbat urmărit internațional pentru omor calificat, reținut la Constanța

12 Jul 2023 982

Condamnare de ultim moment la Constanța! S-au dictat aproape 30 de ani de închisoare pentru omor calificat

28 Jun 2023 1406

Omor calificat în oraș! 26 de ani de închisoare cu executare

14 Mar 2023 3088

Constanța. Condamnare pentru o crimă fără cadavru! Dosarul, în apel

19 Feb 2023 1692

Omor calificat la Tulcea! Detalii cu un puternic impact emoțional! Dosarul, judecat la Constanța.

24 Dec 2022 15624

Închisoare pe viață pentru un bărbat din Constanța! Anunțul judecătorilor de la Curtea de Apel

15 Dec 2022 7327