„Am emoții, diferite față de tenis“ Simona Halep și Toni Iuruc își unesc destinele miercuri, la Constanța


 
  • Emoționantul eveniment va avea loc la Constanța.
  • Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019, iar în acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie.
  • Printre invitaţii de la Constanța se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.
 
Celebra campioană a Constanței Simona Halep și jumătatea sa, Toni Iuruc, fac miercuri, 15 septembrie, marele pas în viață, urmând a deveni soți.
 
Emoționantul eveniment va avea loc la Constanța. „E un eveniment frumos, am emoții, diferite față de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă“, a declarat Simona Halep, săptămâna trecută, când a revenit în țară de la US Open. Printre invitaţii Simonei şi ai lui Toni Iuruc se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.
 
Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019. În acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie de Toni. „E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine“, a declarat atunci fostul lider mondial.
 
Tot în acest an, dar în iulie, s-a vehiculat că la petrecerea care a avut loc la reşedinţa de la Izvorani a Simona și a lui Toni, s-ar fi celebrat căsătoria celebrului cuplu, dar jucătoarea din Constanţa a infirmat că s-ar fi măritat cu acea ocazie. De fapt, a fost vorba de o petrecere în familie, aşa cum cere tradiţia aromână.
 
„Nu m-am măritat încă. S-au supărat mulţi că nu i-am invitat, dar nu m-am măritat. O voi face probabil în viitorul apropiat. Nu a fost cununie civilă oficial, ci doar o întâlnire între familii, un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă“, a declarat Simona Halep, potrivit as.ro. La petrecerea de la Izvorani, Simona Halep a purtat o frumoasă rochie roşie, cu un umăr gol. Au participat rude apropiate şi prieteni ai Simonei şi ai lui Toni, printre care s-a numărat şi fotbalistul Dimciu Halep. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

 
Citește și:

Simona Halep, pregătiri de nuntă. Campioana, alături de Toni Iuruc și de părinții ei, la „Fratelli“ (galerie foto + video)

Constanța
Declarația de căsătorie a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, înregistrată

 
Simona Halep a făcut marele anunț
„Da, ne vom căsători săptămâna viitoare“

 
Simona Halep şi Toni Iuruc
Petrecere în familie la Izvorani. „Moment deosebit pentru noi“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 542

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 582

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 741

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 801

Simona Halep - „Proba mea de sânge a stat peste două ore la o temperatură greșită!“. Ce spune Laboratorul de control doping

08 Mar 2024 591

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

07 Mar 2024 617

Simona Halep a revenit în țară „Mă bucur că s-a judecat corect și că pot juca tenis din nou“

07 Mar 2024 639

Editorial. Simona Halep se poate întoarce pe teren „Binele și adevărul înving mereu” - sintagma de basm transpusă în realitate

06 Mar 2024 655

Simona Halep, victorie uriașă la TAS Gheorghe Hagi - „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul“ (VIDEO)

06 Mar 2024 706

Simona Halep revine în România joi, 7 martie 2024. Stere Halep - „Fericirea este imensă, nu se poate exprima în cuvinte“ (VIDEO)

06 Mar 2024 900

Constanța. Orhidee aduse acasă la Simona Halep „Am primit vestea cu cea mai mare bucurie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Mar 2024 1477

Farul Constanța și Gheorghe Hagi, felicitări pentru Simona Halep, în urma „meciului“ câștigat la TAS

05 Mar 2024 889

Prima reacție oficială a ANAD, după anunțul reducerii suspendării Simonei Halep

05 Mar 2024 802

Simona Halep, înapoi pe teren! „Mi-au fost aduse acuzații scandaloase, dar adevărul a ieșit la iveală“. Reacția oficială a ITIA

05 Mar 2024 888

Tatăl Simonei, Stere Halep „Eu știam de prima dată că așa se va întâmpla, Dumnezeu are grijă și rezolvă problema” (VIDEO)

05 Mar 2024 1889