„Am emoții, diferite față de tenis“ Simona Halep și Toni Iuruc își unesc destinele miercuri, la Constanța


 
  • Emoționantul eveniment va avea loc la Constanța.
  • Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019, iar în acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie.
  • Printre invitaţii de la Constanța se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.
 
Celebra campioană a Constanței Simona Halep și jumătatea sa, Toni Iuruc, fac miercuri, 15 septembrie, marele pas în viață, urmând a deveni soți.
 
Emoționantul eveniment va avea loc la Constanța. „E un eveniment frumos, am emoții, diferite față de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă“, a declarat Simona Halep, săptămâna trecută, când a revenit în țară de la US Open. Printre invitaţii Simonei şi ai lui Toni Iuruc se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.
 
Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019. În acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie de Toni. „E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine“, a declarat atunci fostul lider mondial.
 
Tot în acest an, dar în iulie, s-a vehiculat că la petrecerea care a avut loc la reşedinţa de la Izvorani a Simona și a lui Toni, s-ar fi celebrat căsătoria celebrului cuplu, dar jucătoarea din Constanţa a infirmat că s-ar fi măritat cu acea ocazie. De fapt, a fost vorba de o petrecere în familie, aşa cum cere tradiţia aromână.
 
„Nu m-am măritat încă. S-au supărat mulţi că nu i-am invitat, dar nu m-am măritat. O voi face probabil în viitorul apropiat. Nu a fost cununie civilă oficial, ci doar o întâlnire între familii, un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă“, a declarat Simona Halep, potrivit as.ro. La petrecerea de la Izvorani, Simona Halep a purtat o frumoasă rochie roşie, cu un umăr gol. Au participat rude apropiate şi prieteni ai Simonei şi ai lui Toni, printre care s-a numărat şi fotbalistul Dimciu Halep. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

 
Citește și:

Simona Halep, pregătiri de nuntă. Campioana, alături de Toni Iuruc și de părinții ei, la „Fratelli“ (galerie foto + video)

Constanța
Declarația de căsătorie a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, înregistrată

 
Simona Halep a făcut marele anunț
„Da, ne vom căsători săptămâna viitoare“

 
Simona Halep şi Toni Iuruc
Petrecere în familie la Izvorani. „Moment deosebit pentru noi“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep îşi serbează luni ziua de naştere. Campioana împlineşte 30 de ani

27 Sep 2021 1247

Simona Halep și antrenorul Darren Cahill au pus capăt colaborării

22 Sep 2021 2147

Gică Hagi, muncă multă la fotbal, în trening „Noroc că s-a căsătorit Simona, să mai pun și eu costumul pe mine“ (video)

21 Sep 2021 8866

O specie nouă de insectă, descoperită în județul Constanța, denumită în onoarea Simonei Halep

20 Sep 2021 1887

Federația Română de Tenis, raport pe anii 2019 și 2020. Referiri și la Constanța

18 Sep 2021 789

„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“ Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)

18 Sep 2021 2175

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe melodia „Dragostea mea“, cântată de Dan Bittman (video)

16 Sep 2021 4401

Constanța Până la ce oră s-au distrat invitații la petrecerea de nuntă a Simonei Halep (video)

16 Sep 2021 1579

Impresionant foc de artificii la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc (galerie foto-video)

16 Sep 2021 2101

Loredana Groza, la nunta Simonei Halep „Să fie fericită, sănătoasă şi să ne încânte în continuare cu talentul ei“ (video)

15 Sep 2021 2011

LIVE Constanța. Ziua cea mare! Cununia civilă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. „Da!“ și petrecere ca în povești (galerie foto)

15 Sep 2021 4047

Familia Halep, în febra nunții Stere Halep - „Simonei și lui Toni le doresc multă sănătate, că în rest au de toate“ (galerie foto + video)

15 Sep 2021 8212

Constanța Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Primarul Vergil Chițac va oficia serviciul de stare civilă

15 Sep 2021 1964

Simona Halep, pregătiri de nuntă. Campioana, alături de Toni Iuruc și de părinții ei, la „Fratelli“ (galerie foto + video)

14 Sep 2021 14603

Constanța Declarația de căsătorie a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, înregistrată

14 Sep 2021 5343