Fostul fotbalist al Farului Vasilică Păcuraru a primit vestea cea mare Andreea Gontineac - „Vei fi tătic!“

Fostul fotbalist al FC Farul Vasilică Păcuraru şi iubita sa, Andreea Gontineac, se pregătesc să devină părinţi. Cei doi sunt în culmea fericirii şi se gândesc deja la ce nume să-i pună primului lor moştenitor.

Fostul fundaş sau mijlocaş al FC Farul şi nepoata lui Romeo Gontineac (fost căpitan şi selecţioner al echipei naţionale de rugby a României) trăiesc, de patru ani, o frumoasă poveste de dragoste, care, în 2016, se va împlini prin venirea pe lume a unui copil. Andreea este însărcinată în două luni şi jumătate, iar tinerii îndrăgostiţi aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce vor avea: fetiţă sau băieţel.

În vârstă de 28 de ani, Vasilică Păcuraru a renunţat la fotbalul de performanţă în 2012, dedicându-se unei alte activităţi, pokerul. În prezent, tânărul este manager la mesele de cash ale unei săli de poker din Constanţa, dar şi jucător. Mai joacă şi fotbal, dar de plăcere, evoluând regulat, în turul campionatului trecut, la meciurile formaţiei Farul Tuzla, care era pe atunci în Liga a V-a, iar între timp, a promovat. Într-o seară, Vasi se afla la sala de poker, când a primit un telefon de la iubita sa. „Andreea mi-a spus să vin până acasă, fără a-mi da alte amănunte. M-a cuprins îngrijorarea, pentru că ea nu mă suna când eram la poker. Nici nu ştiu cum am ajuns acasă. Când am intrat însă pe uşă, Andreea mi-a arătat un test de sarcină şi mi-a spus: «Vei fi tătic!». Am simţit că mă sufoc de fericire. Nebun de bucurie, mi-am strâns în braţe iubita şi ne-am învârtit la nesfârşit prin casă. Vom fi părinţi! Ce senzaţie deosebită ne-a încercat şi nu ne-a părăsit nici acum“, a declarat fostul fotbalist.

Astăzi e ziua de naştere a Andreei


Deocamdată, cei doi nu ştiu ce gen va avea urmaşul lor. Fiecare vrea însă altceva. „Eu îmi doresc băiat, iar Andreea - fetiţă. Însă, orice va fi, se va bucura la fel de marea noastră dragoste. Ne bucurăm foarte tare de ce ni se va întâmpla prin martie 2016. Avem emoţii încă de pe acum. Gândul că vom avea un copil ne umple sufletele de bucurie. Toţi cei din jurul nostru sunt şi ei extrem de fericiţi. Ne dorim ca aşteptarea să se încheie cât mai repede. Am făcut o listă cu nume de fete şi de băieţi şi, când vom şti ce va fi, vom alege: probabil că eu, dacă va fi băiat, şi Andreea, dacă va fi fată. Şi într-un caz, şi în celălalt, ne-ar plăcea ca urmaşul nostru să facă un sport, pentru că ştim ce influenţă pozitivă are acesta asupra vieţii“, spune Vasilică Păcuraru. Astăzi, viitorii părinţi se vor afla la Paşcani (de unde este originară Andreea), sărbătorind în familie ziua de naştere a tinerei.

„Darul cel mai de preţ de la Dumnezeu“


Viitoarea mămică numără şi ea zilele până la venirea pe lume a copilului. Recent, a postat pe Facebook o poză cu ea, în care i se vede burtica, însoţind fotografia cu un mesaj sugestiv: „Umpli un loc din inima mea care nu am ştiut niciodată că era gol“. Prietenii şi apropiaţii au reacţionat imediat la vederea Andreei în noua ipostază. „Frumoaso, îţi stă foarte bine. Sper să ai o sarcină uşoară. Mă bucur foarte mult pentru tine!“ (Alexandra Valentina), „Ce frumos creşte!“ (Angi Buzea), „Felicitări! Să îţi aducă numai bucurii!“ (Andrey Pavel), „Ce frumoasă eşti! Cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei! Să ai o sarcină uşoară!“ (Leyla Ley), „Felicitări, arăţi super, mama!“ (Petru Onişoru), „Foarte frumos, să fiţi sănătoşi!“ (Andreea-Andrei Ursache), „Sper să fie fetiţă, că ştiu că asta îţi doreşti enorm“ (Byu Byu), „Sarcină uşoară, Andreea! Îţi stă foarte bine aşa. Îţi doresc multă sănătate!“ (Gontineac Elena) sau „Acolo e darul cel mai de preţ de la Dumnezeu. Multă sănătate vă doresc!“ (Minodora Calean), au fost câteva dintre mesaje.

Căpitan la echipa naţională de tineret


Dacă Vasilică a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, inclusiv în cupele europene, cu Farul, nici Andreea nu este străină de sport. Se trage dintr-o familie de rugbyşti, unchiul ei (fratele tatălui) fiind Romeo Gontineac, fostul selecţioner al echipei naţionale a României! Tatăl fetei, Marcel Grecu Gontineac, a jucat rugby în tinereţe, la Locomotiva Paşcani, după care, peste ani, a antrenat în Italia, la Bolzano. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, chiar şi Andreea a cochetat cu acest sport când era mică. Fost internaţional de juniori şi tineret al României, dând piept, ca tricolor, şi cu Franţa, Vasilică a luat decizia de a o rupe cu fotbalul acum trei ani, dezamăgit de mai multe întâmplări potrivnice lui. Format la juniorii Farului, ajunsese, la un moment dat, titular la echipa mare (chiar în Cupa UEFA-Intertoto, în 2006). Păcuraru a jucat ultima dată la FC Viitorul. După această echipă, jucătorul a încercat să rămână în circuit, dar varianta Săgeata Năvodari a căzut, iar tânărul a trecut la poker. Vasilică juca mijlocaş la închidere, fundaş central sau fundaş dreapta, iar în 2008 a marcat într-un amical al „tineretului“ cu Portugalia, în care a purtat, pe final de meci, şi banderola de căpitan. Era o echipă a României în care mai jucau Pantilimon, Latovlevici, Ropotan, Cr. Tănase, Torje sau B. Stancu. Tatăl lui Păcuraru nu mai trăieşte. Îl chema tot Vasile şi a activat o perioadă ca preşedinte al FC Farul.

La 27 de ani, a primit-o în dar pe Thora


Vasilică şi Andreea s-au cunoscut la Constanţa. El era încă fotbalist, iar ea venise pe litoral la facultate, studiind Psihologia. Destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească într-o cafenea şi să se apropie, vrăjiţi, unul de altul, ca două suflete pereche. Când tânăra a împlinit 27 de ani, Vasilică i-a făcut un cadou aparte, o căţeluşă rasa Amstaff, care a fost botezată Thora (de la Thor - zeul tunetului şi al furtunii în mitologia scandinavă; unul dintre cei mai puternici zei, temperamental, dar iubit). Andreea şi Vasilică sunt foarte apropiaţi de Thora.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivităţile continuă la Câmpulung Moldovenesc Fostul fotbalist Vasilică Păcuraru s-a căsătorit la Constanţa cu Andreea Gontineac

25 Aug 2017 4094

A revenit după doi ani de pauză Mijlocaşul Vasilică Păcuraru joacă din nou sub culorile Farului (galerie foto)

04 Sep 2014 4267