Diana Dumitrescu, despre importanța sportului după 30 de ani

  • Celebra constănțeancă Diana Dumitrescu a vorbit pe blogul său despre despre importanța sportului după 30 de ani.

Aceasta a menționat că ceea ce le intereseaza pe femei, cel mai mult, sunt beneficiile pe care sportul le are asupra siluetei lor.

Dar dupa 30 de ani, mersul la sală este un must have. De acum înainte înghețata se pune fix în locurile alea unde te enervează cel mai tare, a mai precizat artista.

"Ufff...uite că vine vara și este momentul să ne punem în valoare corpul la care lucrăm din greu în sala de fitness. Rochițele și outfit-urile sexy abia asteaptă să fie îmbrăcate și scoase „în lume”. Am avut recent o discuție despre cât de important este sportul mai ales dupa 30 de ani. Păi nu este important...Este esențial!!! Și nu numai după o anumită vârstă. Nu vă gândiți acum că sport înseamnă doar sala de fitness, instructor personal, ședințe minuțios planificate în avans. Sportul este mult mai mult decât atât. Pentru unele fete și mersul pe tocuri este un sport."

 

Sportul îmbină utilul cu plăcutul

"Pe mine sportul ma relaxează, indiferent dacă este indoor sau în aer liber. Deși nu am foarte mult timp la dispoziție, profit de orice ocazie să mă relaxez. Eu zic că sportul îmbină utilul cu plăcutul. Ieși din casă, întâlnești prieteni, te menții sănătoasă și toate astea într-un mod plăcut. 
Jur că înainte de prima ședinta de sală am crezut că o să plec leșinată de acolo. Dar, surpriză!, aveam o energie... Așa am aflat că sportul nu îți consumă energia, dacă e făcut cu cap.

Din contră, este un mod de a te încărca pozitiv cu resurse necesare pentru a duce o zi de lucru la bun sfârșit. De aceea specialiștii recomandă ca sportul să fie practicat dimineața. Este boost-ul de energie pentru întreaga zi. Așa am ales că aproape în fiecare dimineața să merg la sală, să ies în parc la alergat ori de câte ori am ocazia și din când în când să ajung și pe la niște ședinte de kangoo jumps. 

Citeam zilele trecute un articol în care Arianna Huffington, fondator Huffington Post, vorbea despre importanța sportului în viața marilor CEO. Oamenii ăștia se trezesc la 5 dimineața doar ca să meargă la sală sau să alerge în aer liber. Pentru ei acesta este și un mod extraordinar de a reduce stresul (păi la cât de stresate suntem noi cu job și toate cele...) și de a crește încrederea în sine. Sportul te ajuta să fii activ fizic ceea ce crește productia de endorfine (hormonul fericirii). Și pe deasupra, practicarea unui sport te ajută să te concentrezi mai bine în ceea ce faci.", a precizat artista pe blogul său dianadumitrescu.ro.


După 30 de ani, mersul la sala este un must have

"Si sa fim serioase... Ceea ce ne interesează pe noi, femeile, cel mai mult, sunt beneficiile pe care sportul le are asupra siluetei noastre. Păi cum altfel să ajungem la acele măsuri de invidiat, la acel tonus muscular perfect, la acea piele sănătoasă și strălucitoare, dacă nu prin sport. Este într-adevar mai simplu să mergem la sală decât să facem sport în aer liber. Dar dupa 30 de ani, mersul la sala este un must have. De acum înainte înghețata se pune fix în locurile alea unde te enervează cel mai tare. Și daca ai și un mod de viață mai alert și mai haotic, la un moment dat mușchii nu te mai asculta. Așa că, mai bine, îi punem noi la punct arzând caloriile în plus într-un mod plăcut.", a concluzionat Diana Dumitrescu.


Sursa foto: dianadumitrescu.ro


Citește și:

Diana Dumitrescu, despre beneficiile unui moment de relaxare

Diana Dumitrescu, despre modalitatea de luare a deciziilor


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum petrece Diana Dumitrescu începutul de primăvară (video)

06 Mar 2021 627

Iată cum se relaxează constănțeanca Diana Dumitrescu- „Aș vrea să încercați să vedeți satisfacția din ochii mei dupa două ore“

18 Jan 2021 1260

Retrospectivă Cum a arătat anul 2020 pentru vedetele de la malul mării. Achiziții, piese de succes și nunți

30 Dec 2020 964

Diana Dumitrescu, despre beneficiile uleiului de măsline

20 Dec 2020 1206

Diana Dumitrescu „Ce faci, cand săculețul tău de optimism, este mai mult de jumătate gol?“

02 Dec 2020 697

Diana Dumitrescu ne învață cum să ne curățăm tenul (video)

23 Nov 2020 893

Diana Dumitrescu ne învață cum să pregătim o mască de păr cu doar trei ingrediente (video)

19 Nov 2020 1216

Diana Dumitrescu „Un strop de culoare este suficient să ne facă să zâmbim“

15 Nov 2020 899

Diana Dumitrescu, trucuri despre curățarea tenului (video)

10 Nov 2020 1179

Diana Dumitrescu, despre relația cu mama ei

06 Nov 2020 1489

Diana Dumitrescu „Zâmbetul este cartea mea de vizită“

03 Nov 2020 1045

Diana Dumitrescu, despre beneficiile vinului roșu

29 Oct 2020 1349

Diana Dumitrescu și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum constănțeanca

26 Oct 2020 870

Diana Dumitrescu ne învață să ne pregătim o mască de față la noi acasă

13 Oct 2020 1175

Diana Dumitrescu, despre beneficiile unui moment de relaxare

10 Oct 2020 1193