Farul Constanța Cântec pentru Ionuț Larie, cu ocazia zilei sale de naștere. „Mereu este pus pe fapte, azi a împlinit 37“ (VIDEO)

 
  • Produs al clubului constănțean, la grupa 1987, ulterior fiind promovat la echipa mare, Ionuț Larie a înscris șase goluri până acum în acest campionat
 
Căpitanul, dar și golgeterul actual al campioanei României, Farul Constanța (deși joacă apărător), un om determinant pentru echipa de pe litoral, Ionuț Larie și-a serbat ziua de naștere, împlinind 37 de ani.
 
Un fan din Buzău al „marinarilor“ nu a lăsat să-i scape evenimentul și i-a făcut cadou lui Larie, unul dintre jucătorii săi favoriții de la formația „alb-albastră“, un cântec, pe care l-a compus și i l-a dedicat purtătorului banderolei de căpitan al Farului.  
 
„Dedicația asta e
Pentru Ionuț Larie
Golgeter și căpitan
Astăzi îi spunem La Mulți Ani!

La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!
La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!

Toată lumea sus paharul
Căpitanul de la Farul

Mereu este pus pe fapte
Azi a împlinit 37

La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!
La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!

În fotbal este ușor
Cu Gică Hagi antrenor
Și o vorbă repede
Să trăiască Regele!

La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!
La Mulți Ani, La Mulți Ani, Ionuț Larie, La Mulți Ani!“, sună melodia.
 
Căpitanul Farului a fost sărbătorit și de colegi, fundașul de 37 de ani primind un tort, iar coechipierii cântându-i „La Mulți Ani!“. La o zi după Larie, a fost sărbătorit un alt „marinar“, portarul Ștefan Mușat, care, miercuri, 17 ianuarie 2024, a împlinit 23 de ani.
Ștefan Mușat
 
„Să marchez nu este în fișa postului meu“
 
Produs al clubului constănțean, la grupa 1987, ulterior fiind promovat la echipa mare, Ionuț Larie a mai jucat în carieră la formații precum Portul Constanța, CSM Rm. Vâlcea, Delta Tulcea, FC Viitorul, CFR Cluj, FCSB, Tobol Kostanay și Gaz Metan Mediaș. În vara lui 2021, a revenit la formația constănțeană, din momentul unirii FC Viitorul - Farul Constanța.  
 
În ce privește cele șase goluri de până acum din acest sezon, Ionuț Larie a înscris de patru ori din penalty și de două ori din acțiune, cu Petrolul (3-1) și la Galați, în etapa a 12-a, unde golul său, marcat la un corner, i-a adus Farului toate cele trei puncte, la victoria cu 1-0. Restul de patru goluri, toate de la 11 m, au venit în disputele Farul - FC Voluntari 4-1, jucată în etapa a doua, pe 22 iulie 2023 (trei), și Farul - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-1, din runda a 11-a.
 
Cu Petrolul, la Ovidiu, Larie a înscris cu o lovitură de cap. „Să marchez nu este în fișa postului meu. Mă bucur că am câștigat și mai important era să nu primim gol decât să marchez eu“, a declarat Ionuț Larie, la Farul TV.    
 
„Era important să câștigăm meciul cu Petrolul, mai ales că veneam după o victorie și voiam să legăm două succese, apropiindu-ne astfel de obiectivul nostru, accederea în play-off. Chiar dacă ne-am impus cu 3-1, iar, la un moment dat, am condus cu 3-0, nu a fost un meci ușor, din contră, partida a fost echilibrată. Noi cred că am fost mai concreți și mai speculativi și am marcat la ocaziile avute“, a mai spus căpitanul Farului, potrivit sursei citate.
 
Fond de investiții din SUA, acționar la Farul?
 
Un fond de investiții din SUA ar fi interesat să devină acționar și la Farul Constanța, extinzându-și astfel implicarea în fotbalul mondial, după ce deține Genoa, din Italia, dar controlează și alte cluburi din Germania, Belgia, Franța sau Brazilia. În momentul de față, statutul de acționar majoritar la Farul Constanța îl deține Gheorghe Hagi, iar ceilalți acționari sunt Ciprian Marica, Rivaldo și Zoltan Iașko. Hagi a declarat însă că își dorește să se ocupe doar de partea tehnică și să nu mai fie acționarul majoritar al Farului. Hagi își dorește schimbări importante în club, în ideea trecerii clubului la un nivel superior al performanței, planul său fiind să rămână cu 10%, iar restul din pachetul de acțiuni să fie completat de alte persoane sau firme, care să investească.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Farul Constanța. 16 ianuarie 2024
Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 544

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 609

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1101

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1046

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 671

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 439

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3146

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1854

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 677

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1362

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 871

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 937

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 792

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1488