Tablou romantic la Mamaia Rugbystul Sorin Pândichi și-a cerut iubita de soție, într-o zi specială (GALERIE FOTO)

 

 
  • Sorin Pândichi este de loc din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, iar Andreea - Anamaria Craiu e originară din Nicolae Bălcescu.
 
Moment plin de emoție în viața rugbystului constănțean Sorin Pândichi și a iubitei lui, Andreea - Anamaria Craiu. Sportivul i-a cerut mâna alesei inimii sale și a pregătit un cadru special pentru acest eveniment.
 
Cei doi tineri sunt împreună de un an și șapte luni și, suflete pereche, se înțeleg de minune, dorind să-și petreacă restul vieții unul lângă celălalt. Astfel că pașii fericirii din relația lor curg firesc, acum sosind momentul cererii în căsătorie. Sorin Pândichi a pregătit cu grijă clipa în care i-a adresat Andreei - Anamaria întrebarea: „Vrei să te căsătorești cu mine?“. Locul ales - nisipul plajei de la Mamaia. Accesorii ale iubirii - litere luminoase cu întrebarea, un buchet de 51 de trandafiri roșii și un inel de aur alb. Surpriza frumoasei domnișoare a fost totală. Andreea - Anamaria a fost dusă pe plajă și legată la ochi, iar, când totul a fost gata, a putut vedea cadrul feeric aranjat pentru marele moment. Sorin a îngenunchar și i-a oferit inelul, iar iubita sa a rostit „Da!“-ul cu vocea sugrumată de emoție și cu lacrimi de fericire în ochi.
 
„Sunteți minunați! Iubiți-vă mult!“   
 
„A spus Da!“, a postat rugbystul pe Facebook, bucuria fiind cu atât mai mare cu cât răspunsul primit a fost chiar în ziua sa de naștere, momentul cererii în căsătorie fiind astfel ales special de el. „Felicitări, frumoșii noștri! Suntem cei mai fericiți părinți... Cel mai frumos cadou!“, a fost mesajul părinților lui Sorin. „La Mulți Ani! Să fie într-un ceas bun!“. „Înțelegere și multă fericire!“, „Foarte frumos și emoționant! Felicitări!“, „Casă de piatră și să aveți numai înțelegere și iubire în viață!“, „Dumnezeu să vă călăuzească pașii și gândul spre universul deschis vouă! Sunteți minunați! Iubiți-vă mult!“,  „Sănătate, fericire și tot ce este mai bun și potrivit pentru tinerii frumoși!“ sau „Să aveți parte de tot ce este mai bun și mai frumos!“, au fost și alte mesaje din partea celor apropiați. 
 
A urcat toate treptele în sportul cu balonul oval
 
Sorin Pândichi este de loc din comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu, iar Andreea - Anamaria Craiu e originară din Nicolae Bălcescu. Tânărul a început rugby-ul la clubul din Mihail Kogălniceanu, cu antrenorul Cornel Vasile, urcând apoi toate treptele în sportul cu balonul oval, până în prima ligă, unde a jucat atât la Steaua, cât și la Timișoara. Ultima dată, a evoluat la o formație din Germania. A fost internațional al României la nivel juvenil, la multe categorii de vârstă. A jucat și la Cleopatra Mamaia, și la CS Năvodari (în Divizia Națională de Seniori). A participat cu echipa națională Under-18 de rugby în 15 la Campionatul European de la Kaliningrad, iar cu selecționata de la aceeași categorie de vârstă, dar de rugby în 7, la Europeanul de Gdansk. În 2013, când echipa de rugby Under-12 din Mihail Kogălniceanu s-a încoronat din nou regină a României, apărându-şi cu succes trofeul cucerit cu un an înainte, Sorin Pândichi a fost declarat cel mai tehnic jucător al campionatului!
   
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Sorin Pândichi)
 
Citește și:
 
Mihail Kogălniceanu
Vizita surpriză pe care i-a făcut-o rugbystul Sorin Pândichi, internațional al României, antrenorului Cornel Vasile

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihail Kogălniceanu Vizita surpriză pe care i-a făcut-o rugbystul Sorin Pândichi, internațional al României, antrenorului Cornel Vasile

10 Jun 2020 7098

Pregătire pentru Campionatul European Rugbyşti de pe litoral convocaţi la lotul naţional Under-20 al României

15 Jan 2020 3456

Trei rugbyşti constănţeni selecţionaţi în lotul României Under-20 pentru cel de-al treilea stagiu în vederea Euro

14 Nov 2019 2716

Echipa Tomitanii Constanţa are doi jucători convocaţi la lotul naţional Under-20, care se pregăteşte pentru Campionatul European

18 Oct 2019 3037

Rugbyştii Emil Cotici şi Sorin Pândichi, de la Cleopatra Mamaia, în lotul lărgit al României pentru Campionatul European (galerie foto)

09 Aug 2019 2837