Mihail Kogălniceanu Vizita surpriză pe care i-a făcut-o rugbystul Sorin Pândichi, internațional al României, antrenorului Cornel Vasile


• Sorin Pândichi a participat la Campionatul European cu echipa națională a României
• Tânărul rugbyst din Mihail Kogălniceanu a jucat și în Divizia Națională de seniori
• Acum șapte ani, Sorin Pândichi a fost declarat cel mai tehnic jucător al campionatului
 
Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Antrenorul de rugby Cornel Vasile, de la Clubul Sportiv Comunal din localitate, a avut plăcuta surpriză de a primi, la el acasă, vizita unuia dintre foștii săi elevi, cărora le-a îndrumat primii pași în sportul cu balonul oval, Sorin Pândichi.

De loc și el din Mihail Kogălniceanu, tânărul mijlocaș la grămadă (născut în 2002) a început rugby-ul la clubul local, iar în prezent evoluează la CS Cleopatra Mamaia, este internațional al României la nivel juvenil, dar a debutat și în Divizia Național de Seniori (al doilea eșalon valorical rugby-ului românesc), sub culorile CS Năvodari. Anul trecut, a participat cu echipa națională Under-18 de rugby în 15 la Campionatul European de la Kaliningrad, iar cu selecționata de la aceeași categorie de vârstă, dar de rugby în 7, la Europeanul de Gdansk. Sorin Pândichi are perspective deosebite, dar și un caracter frumos, astfel că nu a uitat de unde a plecat. „Cu Nea Cornel Vasile, fost mare rugbyst, cel care m-a descoperit la vârsta de 9 ani. Vă mulțumesc frumos!“, a fost mesajul tânărului rugbysr, care a însoțit imaginea pe care a postat-o pe Facebook alături de antrenor.

Mingea de rugby, pe post de pașaport


Sorin Pândichi i-a dus în dar lui Cornel Vasile un tricou de la echipa națională. Tehnicianul i-a întors cadoul și i-a oferit și el, simbolic, o minge de rugby. „A fost un gest frumos din partea lui Sorin de-a mă vizita. M-am bucurat. I-am dat și eu o minge și i-am spus: «Știi ce reprezintă aceasta. Pașaportul tău de acum încolo». Are calități deosebite și e unul dintre rugbyștii valoroși ai României la categoria sa de vârstă. La CSC Mihail Kogălniceanu lucrez alături de Romeo Bezușcu. În 12 ani, clubul a avut peste 400 de legitimări. 40 - 50 de copii au mers de la noi mai departe, la cluburi din județ, iar unii dintre ei sunt curtați acum de echipe importante din România“, a spus Cornel Vasile, fost campion cu Farul Constanța și jucător la echipa națională.    
În 2013, când echipa de rugby Under-12 din Mihail Kogălniceanu s-a încoronat din nou regină a României, apărându-şi cu succes trofeul cucerit cu un an înainte, Sorin Pândichi a fost declarat cel mai tehnic jucător al campionatului!

Sursa foto: Facebook (Sorin Pândichi)

Citește și:

Pregătire pentru Campionatul European Rugbyşti de pe litoral convocaţi la lotul naţional Under-20 al României


Rugbyştii Emil Cotici şi Sorin Pândichi, de la Cleopatra Mamaia, în lotul lărgit al României pentru Campionatul European (galerie foto)

„Toţi pentru unul şi unul pentru toţi” „Muschetarii” au adus la Mihail Kogălniceanu încă un titlu de campioană naţională (galerie foto)

 
   
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tablou romantic la Mamaia Rugbystul Sorin Pândichi și-a cerut iubita de soție, într-o zi specială (GALERIE FOTO)

28 Jul 2023 7632

Pregătire pentru Campionatul European Rugbyşti de pe litoral convocaţi la lotul naţional Under-20 al României

15 Jan 2020 3456

Trei rugbyşti constănţeni selecţionaţi în lotul României Under-20 pentru cel de-al treilea stagiu în vederea Euro

14 Nov 2019 2716

Echipa Tomitanii Constanţa are doi jucători convocaţi la lotul naţional Under-20, care se pregăteşte pentru Campionatul European

18 Oct 2019 3039

Rugbyştii Emil Cotici şi Sorin Pândichi, de la Cleopatra Mamaia, în lotul lărgit al României pentru Campionatul European (galerie foto)

09 Aug 2019 2839