Un celebru actor din seria „Saw“ a venit la Constanţa pentru a-şi susţine favoriţii

Din ce în ce mai multe vedete internaţionale aleg să viziteze România, fie din motive profesionale, pentru a filma noi pelicule, fie în scopuri personale. După Salman Khan şi Nicolas Cage, iată că a venit în România şi o vedetă ce joacă în celebra serie de groază „Saw“, Costas Mandylor.

După aterizarea pe plaiul mioritic, actorul a fost condus către o limuzină de lux, iar după o plimbare prin Bucureşti, vedeta a vizitat câteva saloane exclusiviste, pentru a-şi schimba look-ul.
După vizita în capitală, Mandylor şi-a petrecut weekend-ul în Constanţa, unde a fost invitatul de onoare al galei Superkombat World Grand Prix. Acesta i-a susţinut pe Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu în lupta lor pentru victorie. Totodată, el a fost prezent şi la pupitrul de comentator al celor două meciuri.

Actorul cu origini greceşti se află pentru a doua oară în România. El s-a împrietenit, în toamna anului trecut, cu Andrei Stoica, campion Superkombat căruia i-a promis că se va întoarce pentru a-l vedea luptând live.
Se pare că ţara noastră l-a impresionat atât de tare pe Costas Mandylor, încât vedeta a decis că va face nunta la Bucureşti. La plecare, actorul şi-a luat suveniruri - câteva sticle de vin şi pantofi realizaţi de un designer român.
 
Loredana CĂLUGĂRU, Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, Universitatea „Ovidius“, Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A jucat în Terminator 3, alături de Arnold Schwarzenegger Actriţa Kristanna Loken vine la Constanţa, la gala Superkombat (galerie foto)

06 Jul 2015 3567

Actorul Costas Mandylor, după aventura în România - “Voi reveni să mă căsătoresc aici”

23 Jun 2015 1338

Star de la Hollywood, prezent în Crema Summer Club

19 Jun 2015 2130

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, în vizită la „Micul Rotterdam“ „Eşti regele boxerilor!“, l-au admirat copiii pe Moroşanu (galerie foto)

19 Jun 2015 4395

Prințul Paul și Prințesa Lia ai României, alături de luptători Superkombat, în vizită la Centrul „Micul Rotterdam” din Constanța

18 Jun 2015 2281

Vedetele Superkombat şi Costas Mandylor oferă bilete gratuite fanilor pentru gala de vineri

17 Jun 2015 1285

Meciuri explozive pe litoral Poliţistul Alex Filip, din Constanţa, se luptă la Superkombat cu pompierul Alex Irimia

17 Jun 2015 7608

Costas Mandylor, la Superkombat Star hollywoodian din filme de groază, întâlnire la Constanţa cu „Moartea din Carpaţi“

16 Jun 2015 2934

Star de la Hollywood, la Constanţa Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din Saw, vine pentru a-i vedea în acţiune pe Moroşanu şi Stoica

15 Jun 2015 2383

Andrei Stoica s-a alăturat campaniei #SelfieForLife

25 Feb 2015 2052