Adrian Stan „Fara Dragomir si Hasotti, PNL creste cu 4 % la Constanta"

cap_3.jpgÎn cadrul organizaţiei judeţene PNL Constanţa au început frămăntările specifice perioadei premergătoare alegerilor interne.

Surse liberale de la malul mării au afirmat că printre potenţialii candidaţi la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa s-ar afla şi primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan. Invitat la o emisiune radiofonică, acesta a declarat că, pănă la ora actuală, nu s-a decis dacă va intra sau nu în competiţia pentru şefia PNL Constanţa. Motivul invocat: încă nu a analizat cum se poziţionează, ca susţinere, în filială, şi nici nu şi-a făcut o echipă, ceea ce presupune timp. Însă, avănd în vedere că alegerile interne în PNL Constanţa ar putea avea loc, cel mai devreme, la finele primăverii, iar cel mai tărziu la sfărşitul toamnei, potenţialul lider al liberalilor constănţeni mai are timp să se decidă.

Un lucru este cert, indiferent dacă Adrian Stan va candida sau nu pentru a obţine mandatul de preşedinte al PNL Constanţa, actualul lider al organizaţiei judeţene, deputatul Gheorghe Dragomir, nu mai este în graţiile celui ce a fost ales lider al Ligii Aleşilor Locali (LAL) liberali constănţeni. „Dacă Gheorghe Dragomir nu-şi depune mandatul, voi încerca să fie schimbat. Nu-l mai susţin pe actualul preşedinte al PNL Constanţa", a recunoscut, făţiş, Adrian Stan.

„Dragomir, anexa lui Haşotti"

Această schimbare de atitudine are la bază dorinţa mai multor liberali de înlocuire „a actualei garnituri ce conduce la nivel judeţean". Voci din interiorul organizaţiei judeţene a partidului afirmă că scăderea în atractivitate a PNL în răndul electoratului a determinat scorul înregistrat în alegeri şi menţinerea, de ani buni, pe locul trei. Mai mult, în opinia lor, această situaţie a fost generată de prezenţa, la vărf, a tandemului Dragomir - Haşotti. Iată de ce, preşedintele LAL al PNL Constanţa consideră că înlăturarea lor de la masa deciziilor ar fi benefică partidului. „Cu cine te întălneşti te întreabă dacă tot Haşotti conduce pentru că Dragomir este o anexă a domnului Haşotti. Doar prin lipsa grupului Dragomir - Haşotti, PNL Constanţa poate creşte două - patru procente la Constanţa... nefăcănd nimic", a declarat Adrian Stan.

În contextul prezentat, liderul PNL consideră că nici nu trebuie să fie el preşedintele PNL Constanţa... vom găsi pe cineva". Deocamdată, totul se rezumă la tatonări, însă reorganizarea în vederea căştigării viitoarelor confruntări electorale pare a fi iminentă şi în PNL Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un liberal

19 Jan, 2010 10:12

Toata lumea stie ca Adrian Stan are dreptate.Acum vedem ca are si curaj.Ar fi momentul ca si noi romanii sa vrem in politica oameni care spun adevarul cu curaj.Ne-am saturat de mincinosi care isi bat joc de noi.

redivivus

19 Jan, 2010 08:31

Schimbarea garniturilor este o operatiune curenta in tehnica,la CFR,si in alte domenii.Mai putin in politica.Cu cat garnitura e mai veche cu atat mai greu poate fi inlocuita.Pana la urma,operatiunea trebuie facuta cu conditia sa nu schimbi o garnitura proasta cu alta si mai proasta.Liberalii constanteni au avut o sansa de a se impune pe plan local,dar totul s-a prabusit in momentul in care cel mai valoros liberal,e vorba de Iustian,felcerul ratat,figura anodina de frizer cu mandolina,a trecut cu "aripioara"sa la PD.Singura nadejde a PNL Constanta a ramas Manea-Hanibal care-si va scoate elefantul la lupta.Elefantul lui Manea este tipic liberal.Are coarne dar si le tine in gura.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 543

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 488

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 706

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 612

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 550

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 804

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 571

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 719

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 588

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 558

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 795

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3408

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14238