Carti si diplome pentru premiantii saraci

Proiectul "Tinerii talentati - o investitie pentru viitor", sprijinit de PUR Constanta

La finele lunii august, presedintele PUR, Dan Voiculescu, vine la Constanta

Organizatia Partidului Umanist din Constanta a donat mai multe carti si diplome pentru elevii din Constanta. In perioada 17 iunie - 29 august, se desfasoara la baza turistica "Luminita" - Eforie Nord tabara cu structura de stagiu de pregatire pentru premiantii la concursurile nationale si internationale de matematica si informatica, in cadrul proiectului "Tinerii talentati - o investitie pentru viitor", desfasurat de Fundatia umanista Dan Voiculescu, in colaborare cu Centrele de Excelenta. In cadrul unei conferinte de presa, de ieri, prim-vicepresedintele organizatiei municipale a PUR, Mihai Petre, si vicepresedintele filialei judetene a PUR, Gheorghe Halet, au declarat ca formatiunea lor politica s-a implicat in crearea unui cadru propice pentru ca sederea copiilor la Eforie Nord sa fie cat mai placuta. Implicarea a fost posibila cu sprijinul primariilor localitatilor turistice, care vor organiza, la randul lor, circuite turistice pentru olimpicii prezenti pe litoralul romanesc. La baza turistica "Luminita" vor sosi cinci serii de copii, pentru un sejur de doua saptamani fiecare, in scopul perfectionarii la disciplinele matematica si informatica. Membrii PUR au participat ieri la inaugurarea taberei.

Toata crema PUR vine la Constanta

In alta ordine de idei, la solicitarea viceprimarului din Saraiu, Ion Baciu, organizatia PUR Constanta a donat carti si diplome pentru 65 de copii, in vederea organizarii festivitatilor de premiere pentru sfarsitul de an scolar. Cartile s-au indreptat spre elevii merituosi din satele Saraiu, Dulgheru si Stejaru, lovite de viiturile de acum trei saptamani. Legat de acest aspect, reprezentantii PUR au precizat ca, atunci cand este vorba de promovarea si sprijinirea culturii si a actului educational, culoarea politica nu mai conteaza. Acest lucru a fost demonstrat in urma cu cateva luni, cand membrii acestei formatiuni politice au contribuit prin donatie de carti la dotarea bibliotecii din Cumpana, localitate condusa de un primar PSD.Ca o informatie de ultima ora, la finele lunii august, la Constanta va avea loc Consfatuirea filialelor PUR din Dobrogea, eveniment la care va participa tot staff-ul central al partidului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 611

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 547

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 701

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 958

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1274

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1544

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 958

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 759

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 601

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 813

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 678

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 584

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 999

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 612

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 731