Chesoi „Membrii Consiliului Judetean ar trebui sa doneze tot salariul"

pntcd.jpgPNŢCD Constanţa este pe cale de a rezolva problemele care mocnesc în interiorul filialei din Cogealac, consilierul local Ion Butcaru fiind exclus în luna martie din partid. Tudorel Chesoi, preşedintele organizaţiei judeţene PNŢCD, a prezentat şi câteva strategii care ar scoate România din criză.

Alături de preşedintele Tudorel Chesoi au fost şi vicepreşedintele Corneliu Neagoe, dar şi Andrei Gheorghe, preşedintele organizaţiei municipale, acesta din urmă prezentând programul de măsuri anticriză propus de către PNŢCD. „Credem că biserica ar trebui să cedeze o jumătate din veniturile ei, iar munca de consilier să fie una de responsabilitate civică, care să fie făcută gratuit. În consecinţă, membrii Consiliului Judeţean ar trebui să doneze tot salariul. Ar fi cel mai bine ca investitorii străini să fie scutiţi de plata TVA-ului pentru o perioadă de 5 ani, pentru a ajuta creşterea economiei. Pe de altă parte, nu suntem de acord cu egalizarea impozitelor şi susţinem ca alocaţia pentru copii să fie dată într-un mod diferenţiat", a declarat Andrei Gheorghe. Tudorel Chesoi a anunţat şi data următorului Congres Naţional al PNŢCD, în cadrul căruia vor avea loc alegerile generale. „În cadrul Biroului Naţional s-a decis ca data organizării Congresului Naţional să fie 17 iulie, moment în care se vor desfăşura alegerile generale. Eu voi candida pentru încă un mandat de vicepreşedinte, dar mai propunem şi un loc de supleant în Biroul Naţional, numai că încă nu am primit acordul persoanei în cauză, pentru a-i face public numele", a spus Tudorel Chesoi. Preşedintele a abordat şi o problemă mai puţin plăcută pentru partid, aceasta fiind generată de către consilierii locali PNŢCD din Cogealac. „Nu sunt de acord cu ceea ce a făcut prefectul Palaz când a atacat decizia de dizolvare a Consiliului Local Cogealac. Trebuia să ia act de căderea de drept a consiliului, pentru că nu au participat la 3 şedinţe administrative. Consilierii sunt în primul rând cei iresponsabili, pentru că la şedinţă trebuia votată rectificarea de buget, pentru ca astfel să fie făcută plata pentru lucrările la canalizare şi apă curentă în comună", a mai susţinut preşedintele Chesoi. Consilierul PNŢCD care a avut cel mai mult de suferit a fost Ion Butcaru, acesta fiind exclus din partid pe 17 martie 2010. „Acest trădător este suspectat de corupţie şi nu mai reprezintă interesele partidului, astfel că, pe data de 17 martie 2010, a fost exclus din partid", a mai adăugat Tudorel Chesoi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

03 Mar 2024 2424

Primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța!

29 Feb 2024 1174

Averea și interesele lui Florentin Țapliuc, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)

02 Aug 2023 1315

Liviu Dragnea invitat la ședința BPN a PNȚCD

15 May 2022 2651

UPDATE! Precizările președintelui, Bogdan Huțucă. Proprietar de imobil în buricul orașului, PNL Constanța vrea extinderea sediului. Artificiul prin care ALDE își reînnoiește contractul de închiriere cu RAEDPP (DOCUMENTE)

28 Mar 2022 2770

Constanța Sediul PNȚCD este evacuat, după ce RAEDPP a câștigat definitiv procesul cu formațiunea politică (GALERIE FOTO)

24 Feb 2022 2038

Se cer daune! Procesul dintre Florea Ciucardel de la Mereni și PNȚCD Constanța se mută la Curtea de Apel

19 Jan 2022 1900

Și țărăniștii s-au supărat pe primarul Constanței. Îl cheamă în judecată într-un dosar alături de Consiliul Local Municipal

10 Dec 2021 1705

UPDATE Continuă procesul dintre RAEDPP Constanța și PNȚCD. Miza este sediul din centrul orașului

22 Oct 2021 2096

PNȚCD Constanța deplânge decesul unei fostei colege de partid, artistul plastic Daniela Caruțiu

02 Oct 2021 1775

RAEDPP Constanța a cerut evacuarea din sediu a PNȚCD Constanța. Ce datorii are partidul către municipalitate

17 Jul 2021 3067

De pe locul 13 pe lista de candidați, președintele PNȚCD “aterizează” în Consiliul Județean Constanța în grupul PSD

28 Apr 2021 4094

Se organizează ședința de constituire a noului CL Mangalia

30 Oct 2020 2189

Oficial. Liberalul Mihai Lupu este noul președinte al Consiliului Județean Constanța

29 Sep 2020 4110

#alegerilocale2020 Felix Stroe, candidat pentru funcția de președinte al CJC - “Mă bucur că această campanie, mi-a oferit ocazia să vin în fața oamenilor. Îi rog pe constănțeni să voteze pentru ei, pentru copiii și nepoții lor”

20 Sep 2020 3735