Cojocaru cere demisia lui Dragomir si a lui Manea Dragomir - „Nu ma mai intereseaza acest om"

cap_4.jpgPensionarii penelişti din Constanţa care au părăsit partidul încearcă prin orice mijloace să-l forţeze pe liderul municipal, Victor Manea, şi pe preşedintele judeţean, Gheorghe Dragomir, să-şi dea demisia.

Eugen Cojocaru, preşedintele exclus din PNL, a fost cel care a luat această iniţiativă, susţinând că „noi, pensionarii, vom reveni în PNL numai după ce îşi vor da demisiile preşedintele Dragomir şi Victor Manea". Însă problema revenirii în partid nu se poate pune în cazul unui membru exclus. Cu toate acestea, argumentele pe care le invocă Eugen Cojocaru în susţinerea acestei cereri fac referire tot la alegerile municipale, în urma cărora preşedinte al organizaţiei locale Constanţa a devenit Victor Manea. „Am fost alături de cei doi pentru că am crezut că respectă principiile liberale, dar aşteptările noastre au fost trădate prin comportamentul de care au dat dovadă la alegerile municipale", a spus Eugen Cojocaru. Motivele „despărţirii" majorităţii pensionarilor de liberali sunt tot aceleaşi, care i-au determinat să părăsească sala în timpul alegerilor. „Cei doi delegaţi desemnaţi de PNL Bucureşti cu arbitrarea acestor alegeri au petrecut noaptea premergătoare alegerilor în restaurant alături de Victor Manea. Alegerile au fost fraudate şi prin convocarea unor persoane din alte localităţi din judeţ", a mai precizat Eugen Cojocaru. Preşedintele Gheorghe Dragomir, în schimb, nu vrea să mai vorbească despre fostul penelist. „Nu mai vreau să comentez nimic despre acest om, despre ce a făcut el în partid. Nu mă mai interesează ce face", a afirmat Dragomir.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

inca Liberal

28 Jun, 2010 11:39

Dragomire ai fost LAS de cand te stiu. Cand Chelaru si Popescu au muncit sa ajungi Deputat le-ai promis ca ii aperi de Balaur Tucan, dar cum ai ajuns Deputat nu ai stiut cum sa-i dai afara, esti un mare mincinos, i-ai vandut lui Tucan pentru un Pumn de bani, sa-ti fie rusine este o mare Rusine pt PNL. O sa vina vremea sa platesti

DNA

27 Jun, 2010 22:11

Dragomire cum ai ajuns deputat? Ai cumparat 10000 de voturi cu 1 milion votul numai la Navodari? Ai platit si li beralii fraiere. In Balcescu a cumparat Baiazid, in Lumina Hanganu, o sa spui tu tot caand ajungi la BECI

Cristi

27 Jun, 2010 20:41

Ce tot vrea securistul asta de Cojocaru. Nu se lasa mosul. Il preseaza Culetu ca a ramas pe afara de tot. Sa lase Pnl-ul in pace si sa nu-i mai poarte de grija. Masa de manevra, altceva nu sunt. In sfarsit PNL Constanta a scapat de machedoni.

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Nu se solicită vechime!

17 May 2024 478

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“, reabililtat energetic de Draft Construct SRL. Primăria Medgidia scoate din conturi peste 13 milioane de lei (DOCUMENT)

10 May 2024 559

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 477

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 934

UPDATE Judecătoria Mangalia Nou termen în dosarul 2 Mai! Au început audierile (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 1356

Judecătoria Mangalia, termen „greu“, joi, în dosarul accidentului de la 2 Mai! Încep audierile

08 May 2024 683

Firme Constanța MLH Shipping Agency SRL și-a schimbat numele în Lam Shipping Agency SRL

06 May 2024 582

Cumpărări directe Spectre Fit Concept SRL din Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru reabilitarea energetică a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ din Medgidia (DOCUMENT)

01 May 2024 356

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

18 Apr 2024 577

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tatăl lui Sebi, plin de durere- „Nu mai am nici o speranță” (VIDEO)

18 Apr 2024 683

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 883

Licitații Constanța Primăria Topalu, achiziție de la o firmă din Ploiești care vizează Școala Gimnazială nr. 1 din comună (DOCUMENT)

01 Apr 2024 583

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 613

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 609

Licitații Constanța CNAIR SA, noi contracte subsecvente pentru lucrări de întreținere curentă (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 687