LIVE VIDEO- TEXT. Conferință de presă la sediul AUR din Constanța. Precizări despre controalele la azilele de la Constanța


Astăzi, 14 iulie, are loc o conferință de presă la sediul AUR din Constanța. 

La eveniment sunt prezenți Dumitru Badragan - AUR Constanța, Alexandru Dogaru - AUR Constanța, Valentin Florea - AUR București Sector 6. 

Dumitru Badragan ia cuvântul.

Astăzi AUR vă propune o prezentare a ceea ce înseamnă caravana medicală, acțiune ce este finanțată din resurse proprii. În ceea ce privește proiectul de suflet al domnului președinte George Simion arată că AUR este partidul care livrează fapte, nu vorbe. Am creat o caranavă care se află în a doua săptămână, în județul Neamț, iar săptămâna viitoare se afla în județul Suceava.

La acest moment sunt mii de români care au venit la caravana medicală AUR. Asigurăm o minimă îngrijire medicală acolo unde guvernanții și-au bătut joc vreme de 33 de ani.

Aducem zâmbetul pe buze oamenilor care locuiesc în zona rurala și le asiguram o minimă îngrijire medicală.

Vă arătam faptul că această caravană medicala va ajunge în fiecare colț al țării. Caravana va ajunge în septembrie în județul Constanța, în trei localități.

Un al doilea proiect este Vara Românilor, un proiect organizat de parlamentari.

Alexandru Dogaru a luat cuvântul. 

Am ascultat cu atenție problemele oamenilor și vom asculta cu atenție problemele oamenilor și ne-au spus de lipsa utilităților - canalizare, gaze. Campania va continua și săptămâna viitoare în mai multe localități. Astăzi, colegii sunt în Lumina, Ovidiu și Năvodari. AUR a realizat astfel de campanii și în anii trecuți. 

Reia cuvântul Badragan.

“AUR înțelege să vină alături de constănțeni și să construim împreună proiectul de guvernare la nivelul județului Constanța. Îl invit pe colegul de la București. 

 Valentin Florea a luat cuvântul.

“Copiii acționează bine dacă le dai încredere. Ei au venit aici dacă au meritat - pentru că avem tineri între 14 și 21 de ani - pentru ei au fost un premiu bine meritat. Avem un sensei foarte simpatic și de la 7 și jumătate ținem ora jujitsu, apoi avem mic dejun și mergem către cazare. Zilnic sunt acțiuni constructive.

Ceea de au ei față de generația mea este că au acces la informație” a povestit Dogaru despre acțiunea prin care a adus copilași la mare.

El a mai vorbit ulterior de situația azilelor din România.

“Ne gândim la tragedia din Năvodari la domnul Pandele. Azilele, așa cum sunt și spitalele, autostrăzile, transporturi, știm cu toții în linii mari. Ce vrem noi de fapt la aceste azile? Să țină de patronajul bisericii, ceea ce înseamnă faptele bune și o îngrijire când îți este rău, să îi spui o vorbă bună, o poate face o voce a bisericii, un om al lui Dumnezeu. Avem un apanaj birocratic fantastic și cred că tot ceea ce înseamnă aceste azile să țină de biserică. 


“Nu există nici sistem preventiv, nu există responsabilitate, știm cu toții unde ne ducem - într-o situație de agonie. Ne vedem în fiecare zi la știrile de la ora 5”, a mai spus reprezentantul AUR Sector 6 București. 


“Aceste situații erau cunoscute de foarte mult timp. Am auzit declarația ministrului de interne cum că existau monitorizări. Atât ANPC trrbuia să ia măsuri imediat ce au văzut că sunt probleme, fiecare oră, fiecare secundă au fost groaznice pentru bătrânii din azil. Din păcate, avem și partide care spuneau că sunt mult prea mulți bătrâni și au muncit pentru România. Trebuie să beneficieze bătrânii. Trebuie să se trezească CJ Constanța și să ia măsuri imediat ce sunt constatate”, a spus Badragan legat de subiectul legat de azile. 

Legat de primarul Chițac, Dumitru Badragan spune că - “Ne așteptăm ca să vina la Constanta o administrație care vine pe lege, dar raportându-ne la modul prin care se încheie un protocol, avem în față o lipsă de profesionalism a celor care coduc destinele celor din Constanța.” 

În ceea ce privește situația de la Biserica Macul Roșu, Dumitru Badragan a precizat că - “Este vorba despre existența unei hotărâri, nu este un act pe care să îl comentăm.” 


Citește și: La 83 de ani, actorul și regizorul Lucian Iancu s-a înscris în AUR Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 1053

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 618

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 360

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 693

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 959

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 687

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 642

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 641

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 536

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 955

CSM Constanța box Amalia Niță, pentru a patra oară campioană europeană! (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 836

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 874

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 598

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 500

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 685