Culetu nu candideaza pentru Parlament

1220539061.jpg

Liderul PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir regreta decizia prefectului dar o respecta

In pofida declaratiilor aparute in presa, prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a decis sa-si duca mandatul pana la capat. Pentru a pune capat speculatiilor legate de candidatura sa pentru un mandat de deputat si inevitabila demisie din functia de prefect, Danut Culetu a convocat, ieri, presa. Dupa o perioada incarcata de intrebari si consultari, reprezentantul Guvernului in teritoriu a stat si a analizat daca a sosit momentul optim pentru a-si "schimba cursul vietii intr-un mod destul de important". "Am avut foarte multe consultari: cu familia, prietenii, directorii directiilor deconcentrate - si le multumesc celor ce si-au spus punctul de vedere, primarii, ministrii si chiar cu primul-ministru", a afirmat Danut Culetu, vizibil marcat de decizia luata. Fara a lasa nise pentru eventuale interpretari sau modificari ulterioare, Culetu a anuntat: "Am decis sa raman prefect al judetului Constanta. Este o decizie definitiva, irevocabila si a fost luata ca urmare a unei analize pe care am facut-o cu mine insumi, dupa ce am discutat cu foarte multe persoane". Recunoscand ca nu i-a fost usor sa se decida, el a tinut sa sublinieze ca hotararea de a nu candida pentru un mandat de deputat nu a fost luata "sub imperiul unei suparari, al unei dorinte de a atrage atentia cuiva sau de a sanctiona pe cineva". "Ne vom intalni in continuare, pentru ca prefectul va organiza alegerile parlamentare", asa si-a incheiat speach-ul Danut Culetu.

Succes din partea colegilor

Vestea retragerii din competitia electorala a prefectului nu pare sa-l fi surprins pe presedintele organizatiei judetene PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir. Si asta in conditiile in care, potrivit unor surse din partid, candidatura sa in Colegiul 9 pentru Camera Deputatilor fusese validata de conducerea centrala a PNL. "Regret, dar respect decizia sa. Era un candidat foarte bun pe acel colegiu. In mare parte, decizia de renuntare ii apartine. Au fost mai multe discutii referitoare la ea, dar am preferat sa nu anunt nimic. Ii urez succes, fiind printre putinii prefecti ai judetului care isi va incheia un mandat intreg ", a mentionat Dragomir. In situatia creata, membrii Biroului Permanent Judetean al PNL Constanta se vor reuni sambata pentru a se consulta cine il va inlocui pe Danut Culetu. Totodata, Dragomir a reafirmat ca si celelalte modificari aparute nu sunt definitive, pana in data de 20 septembrie putand surveni alte schimbari. "Unde exista doua solicitari pe colegiu, vom decide candidatul final prin vot secret", a conchis presedintele PNL Constanta.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 678

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 568

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 729

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 987

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1308

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1582

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 988

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 775

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 618

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 819

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 691

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 588

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1017

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 619

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 747