Gelu Dae, presedinte al organizatiei municipale

Zamfir Iorgus este noul presedinte executiv al filialei judetene a PSD

Functia de viceprimar al Constantei este disputata intre consilierii locali Gheorghe Stoica si Paul Bocanete * Pentru atitudini considerate in afara statutului partidului, asa cum au apreciat liderii PSD, au mai fost sanctionati deputatii Stefan Giuglea, Octavian Mitu, senatorul Dan Rahau si, surpriza, senatorul Marian Pana * Aspru pedepsit a fost Gheorghe Dontu, care a fost eliberat din functia de presedinte al organizatiei municipale si din cea de presedinte executiv al filialei judetene a PSD * Surse din cadrul organizatiei au precizat ca oficialii de la centru vor reveni la Constanta, cel mai probabil la sfarsitul saptamanii * Delegatia Permanenta locala va fi completata cu alti doi primari, unul dintre acestia fiind Mihai Soare, de la Silistea, precum si cu trei membri noi ai echipei primarului Mazare, respectiv Nicolae Nemirschi, Virginia Stefanica si Iancu Cilibia * In Delegatia Permanenta au ramas pe pozitii deputatii Tudor Balta, Aurel Daraban, Liana Naum si Marian Motoc, carora exista posibilitati sa li se alature din vechea echipa presedintele CCINA, Mihai Daraban, si directorul Autoritatii Navale Romane, Marin Uta Chintoan * Oficial au mai fost cooptati in DP si Anastase Teodorescu, Lucian Balut si Antoanela Marin

Dupa ce, saptamana trecuta, cei 20 membri ai Delegatiei Permanente a Organizatiei judetene PSD Constanta au fost audiati fiecare in parte de echipa sosita de la Bucuresti, condusa de presedintele executiv al partidului de guvernamant, Octav Cozmanca, in cadrul sedintei de ieri, Delegatia Permanenta a PSD central, reunita la Snagov, a dat verdictul in doua minute. Ceea ce jurnalistii au anticipat inca de saptamana trecuta, citind printre randuri din declaratiile liderilor de la Bucuresti, s-a intamplat. Delegatia Permanenta a luat ieri decizii drastice impotriva celor care s-au facut vinovati de incercarea de fragmentare a Organizatiei judetene a PSD. Aspru pedepsit a fost Gheorghe Dontu, care a fost eliberat din functia de presedinte al organizatiei municipale si din cea de presedinte executiv al filialei judetene. Noul presedinte al filialei municipale este Gelu Dae, fost secretar organizatoric al organizatiei judetene si actualmente inspector sef de stat in cadrul Autoritatii Feroviare Romane, in timp ce la rangul de presedinte executiv al organizatiei judetene a fost ridicat primarul municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus. Primarul Radu Mazare a fost reconfirmat drept presedinte interimar al PSD Constanta. Functia de viceprimar al Constantei este disputata intre consilierii locali Gheorghe Stoica si Paul Bocanete. Pentru atitudini considerate in afara statutului partidului, asa cum au apreciat liderii PSD, au mai fost sanctionati deputatii Stefan Giuglea, Octavian Mitu, senatorul Dan Rahau si, surpriza, senatorul Marian Pana, care, dupa cum el insusi a declarat, nu era membru de partid, ci doar parlamentar asociat grupului PSD din Senat. Toti parlamentarii nominalizati mai sus au fost exclusi din cadrul Delegatiei Permanente locale si aproape sigur nu se vor mai regasi pe listele pentru parlamentare. Surse din cadrul organizatiei au precizat ca oficialii de la centru vor reveni la Constanta, cel mai probabil la sfarsitul saptamanii, calendarul incarcat nepermitandu-le sa-si respecte promisiunea facuta saptamana trecuta. Aceleasi surse sustin ca, cel mai probabil, DP locala va fi completata cu alti doi primari fruntasi ai PSD, unul dintre acestia fiind primarul de Silistea, Mihai Soare, precum si cu trei membri noi ai echipei primarului Mazare, respectiv Nicolae Nemirschi, Virginia Stefanica si Iancu Cilibia. In Delegatie au ramas deputatii Tudor Balta, Aurel Daraban, Liana Naum (n.r. - deocamdata) si Marian Motoc, carora exista posibilitati sa li se alature din vechea echipa presedintele CCINA, Mihai Daraban, si directorul Autoritatii Navale Romane, Marin Uta Chintoan. Oficial au mai fost cooptati in DP si Anastase Teodorescu, Lucian Balut si Antoanela Marin, membri ai partidului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 391

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 669

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 922

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1227

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1502

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 937

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 747

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 800

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 669

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 580

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 957

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 602

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 725

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 741