Gelu Dae, presedinte al PSD Constanta pentru alti doi ani

In organizatia municipala PSD Constanta, activistii nu se inghesuie sa-si asume responsabilitati. Conferinta de dare de seama si alegeri a confirmat lipsa contracandidatilor pentru cei ce detineau functii politice de conducere. Sediul organizatiei judetene PSD Constanta a gazduit, sambata, alegerile pentru desemnarea structurilor de conducere a social-democratilor municipali. Pentru a dovedi unitatea si puterea partidului, in sala s-au aflat numerosi reprezentanti din teritoriu, consilieri judeteni si chiar parlamentari ce sunt rar vazuti pe la sediu. Evenimentul s-a derulat in prezenta vicepresedintelui PSD, senatorul de Constanta Cristian Diaconescu si a liderului de la judet, Radu Mazare, venit cu o intarziere de circa o ora pentru ca "am fost informat gresit asupra orei de incepere". Raportul privind activitatea politica a organizatiei a cuprins doar programe derulate de administratia publica locala. Altfel spus, lucrari efectuate din bani publici au ajuns sa fie arogate de catre social-democrati, probabil, mergandu-se pe principiul daca primarul e PSD si majoritatea din Consiliul Local ne apartine, noi meritam laudele. Conferinta municipala a fost un prilej pentru lideri de a-si prezenta ultimele reusite si initiative legislative care au avut succes datorita "presiunilor directe, folosirii dublului limbaj si a aranjamentelor politice", dupa cum s-a si recunoscut in plen. Presedintele organizatiei judetene PSD Constanta, Radu Mazare, a tinut sa-si linisteasca oamenii prognosticand un viitor de aur partidului. Pornind de la propriul sau exemplu - "in trecut, am fost vanat, dar acum presa ma trateaza cu normalitate si oarecare simpatie", el considera ca asa se va intampla si cu PSD. Alegeri de forma Esenta intrunirii de sambata a fost alegerea conducerii. Totul s-a derulat conform planului dinainte stabilit si fara nicio surpriza. Gelu Dae a ramas presedinte, dorit de 184 delegati cu drept de vot din totalul de 186 participanti. A urmat alegerea Consiliului organizatiei municipale, unde cele 75 de propuneri au fost acceptate fara probleme, desi unele persoane nici n-au binevoit sa participe la conferinta, cum a fost cazul lui Dayan Fetislam, Aurelian Arghir si altii. Vechiul - nou Consiliu a desemnat si componenta Comitetului Executiv format din: presedinte, opt vicepresedinti, un secretar executiv, un trezorier si 20 de membri. Pentru ca fostul inspector general scolar, Petrica Miu, nu era inclus in Consiliu, el a ratat intrarea in Comitet. In locul sau, a fost promovat Dan Georgescu, Dumitru Coiciu refuzand sa fie membru in acea structura.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 718

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 598

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 745

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 999

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1340

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1600

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1005

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 794

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 626

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 832

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 703

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 593

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1038

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 624

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 751