Liberalii si-au lansat candidatii la primariile din judet

Alternative la conducerea administratiilor locale

Guvernare ca pe vremea fanariotilor * Cartonas galben din partea Comunitatii Europene * Demisia in bloc a Executivului ar fi dovada recunoasterii esecului * Oameni potriviti pentru a actiona in folosul cetatenilor

Perspectiva alegerilor locale programate sa se desfasoare in iunie a pus pe jar conducerile judetene ale partidelor. Lansarea candidatilor la functiile de primari constituie principala prioritate a formatiunilor politice. Conducerea Partidului National Liberal - filiala Constanta a declansat campania de promovare a candidatilor, la care participa reprezentanti ai conducerii centrale a partidului. Sambata, au fost prezentati cetatenilor localitatilor candidatii la primariile Cogealac, Corbu, Lumina si Eforie. Candidatii au fost sprijiniti de conducerea centrala si locala a PNL, reprezentanta de deputatii Mona Musca si Puiu Hasotti (presedintele filialei judetene), precum si de senatorul Mircea Iustian. Cei trei liberali au explicat oamenilor importanta alegerii in fruntea administratiei si a consiliului local a unor oameni care sa reprezinte interesele comunitatii si care sa-si onoreze promisiunile. Ion Soare la Cogealac, Gheorghe Gavenea la Corbu, Ion Roman la Lumina si Ion Ciocanel la Eforie constituie oferta liberala la primariile localitatilor ai caror cetateni asteapta de 14 ani conditii mai bune de viata. La conferinta de presa organizata la Eforie, reprezentantii PNL au subliniat faptul ca guvernarea Nastase trebuie sa isi asume esecul in cazul negocierilor cu Uniunea Europeana. Liberalii considera oportuna demisia in bloc a Executivului, care nu a reusit sa respecte angajamentele asumate. Presedintele organizatiei PNL Constanta, Puiu Hasotti, a declarat la Eforie ca maniera in care a fost condusa Romania nu poate fi comparata nici macar cu perioada fanariota. In opinia deputatului liberal, PSD a condus tara prin "frauda si coruptie", metoda remarcata si de structurile europene. "Romania nu poate fi un stat de drept, pentru ca in fruntea lui sunt numai strambi", a mai sustinut Hasotti. "Pentru guvernanti nu conteaza ce se intampla cu cetatenii Romaniei. Nu mai avem credit in strainatate cand vorbim despre statul de drept", a declarat, la randul sau, deputatul Mona Musca. Ieri, liberalii au continuat seria lansarilor de candidati la primariile localitatilor. De aceasta data, echipa constanteana a beneficiat de sprijinul lui Teodor Melescanu, care s-a intalnit cu cetatenii din Chirnogeni, Amzacea, Topraisar si Techirghiol.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 689

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 734

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 947

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 814

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 714

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 546

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 776

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 643

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 568

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 873

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 587

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 703

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 728

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 560

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 604