LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. „AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește că populația să fie obligată să se vaccineze“ (FOTO)


UPDATE 7

În septembrie, Caravana Medicala va ajunge și în județul Constanța, în localitățile unde nu există infrastructură medicală, mai anunță reprezentanții AUR.

Tot din septembrie, AUR va începe să prezinte candidații pentru alegerile locale de anul viitor.

UPDATE 6

Totodată, AUR Constanța îi cere retoric, primarului Chițac să spună cât va mai păstra în funcție conducerea Termoficare pentru modul în care se derulează  lucrările în municipiul Constanța.

UPDATE 5

Dumitru Bădrăgan vorbește și despre reducerea posturilor la nivelul instituțiilor bugetare și atrage atenția că cele mai multe reduceri vizează educația, sănătatea și sistemul judiciar.

UPDATE 4


Cele mai multe carduri de 5.000 de lei puse la dispoziție simpatizanților de AUR au fost achiziționate la nivelul organizației de la Constanța (60).

UPDATE 3

Deputatul Dănuț Aelenei spune că are multe îndoieli în privința strategia vaccinării, proiectul de lege aflat în transparență decizională.

"Am primit link-urile prin intermediul căruia puteam participa la dezbateri cu câteva ore mai târziu, motiv pentru care nu am putut participa activ. Vom depune amendamente la acest proiect in momentul în care va ajunge în Parlament", spune deputatul Aelenei


UPDATE 2

Dumitru Bădrăgan spune la rândul său că AUR susține libertatea de opinie și condamnă violențele împotriva unor jurnaliști care au avut loc ieri în cadrul protestul din fața Ministerului Sănătății. 

UPDATE 1

AUR s-a raliat mișcărilor unor organizații civice împotriva vaccinării susține Dumitru Bădrăgan și în cadrul conferinței va detalia acest subiect, a preiczat Liliana Cheizis , consilier local AUR/Neamul Românesc in cadrul CL Năvodari. 

"Rolul protestelor este de a atrage semnale de alarmă înainte că o lege sa fie adoptată. AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește că populația să fie obligată să se vaccineze și să fie amendată dacă se opune vaccinării", spune consiliera.


Azi, 18 august 2023, are loc o conferință de presă AUR Constanța. 

Se discută probleme de interes local și național, la conferință participând Liliana Cheizis, consilier local Năvodari, deputat AUR Dănuț Aelenei și domnul avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

 


Citește și: 

Un cunoscut avocat constănțean pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 953

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 599

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 688

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 942

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 682

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 635

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 639

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 532

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 954

CSM Constanța box Amalia Niță, pentru a patra oară campioană europeană! (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 834

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 874

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 596

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 500

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 685