Mangiurea se teme pentru pierderea scaunului

Degringolada in PUNR

Intalnirea saptamanala cu presa s-a transformat intr-o batalie pe fata intre tabara coordonata de fostul deputat Anton Mangiurea si cei care il sustin pe presedintele delegat Ovidiu Tudorache * Mangiurea si sustinatorii sai au profitat de absenta presedintelui Tudorache pentru a se prezenta in fata ziaristilor in postura de victime * Pe data de 10 iulie, la Targu Mures, unde va fi prezent si liderul PUNR Constanta, Ovidiu Tudorache, se vor lua, probabil, masuri organizatorice la nivelul filialei

Ieri, saptamanala conferinta de presa de la sediul judetean al Partidului Unitatii Natiunii Romane a reusit sa aprinda spiritele pana la maxim. Chiar daca secretarul executiv al partidului, Mihai Radulescu, cel care ar fi trebuit sa sustina conferinta de presa, a incercat din rasputeri sa-i informeze pe cei prezenti in legatura cu ultimele evenimente politice ai caror artizani sunt membrii PUNR Constanta, acest lucru nu a fost posibil. Datorita interventiilor in forta ale vicepresedintelui Anton Mangiurea si a celui care, desi a tot invocat ca este voluntar al partidului, Florin Nedelcu, a primit o hartie in care i se explicau considerentele care au stat la baza excluderii din partid, conferinta de presa a avut un caracter special. Printre certuri si discutii contradictorii, am reusit totusi sa aflam ca fostul candidat al PUNR la fotoliul de primar al municipiului Constanta, Sandu Neacsu, satul de acest gen de "spalare a rufelor in public", si-a prezentat ieri demisia din functia de prim-vicepresedinte al organizatiei municipale a PUNR. Acesta va mai ramane un timp simplu membru si nu a exclus posibilitatea ca, la un moment dat, sa se reorienteze catre o alta formatiune politica. Fara doar si poate ca respectabilul politician cu state vechi Anton Mangiurea nu poate si nu vrea sa stea in umbra unuia mai tanar ca presedintele delegat chiar de catre superiorul acestui partid, generalul Mircea Chelaru. De aceea, ieri, Anton Mangiurea, iritat evident de cele scrise saptamana trecuta in cateva ziare, a venit special la conferinta de presa sa spuna ca "inca sunt vicepresedinte al partidului si pe mine ma poate demite doar Consiliul National al PUNR". Cu toate ca pana acum nu s-a vorbit oficial despre nici o demitere a lui Mangiurea, acesta a prezentat ieri tot felul de articole si alineate din statutul partidului, argumentand ca, dupa o discutie pe care a avut-o cu liderii centrali ai partidului, acestia i-au dat mana libera sa faca reorganizare la Constanta. Asa cum il cunoastem pe generalul Chelaru, nu ar fi putut face o astfel de afirmatie, avand in vedere ca si partidul sau isi deruleaza activitatea in baza unui statut si a unui regulament de functionare. Pana una-alta, frictiunile din sanul organizatiei judetene a PUNR Constanta exista cu sau fara voia liderilor de la centru si, dupa derularea Biroului National Largit de la sfarsitul saptamanii viitoare, lucrurile s-ar putea linisti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 474

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 675

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 515

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1290

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 857

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 645

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 806

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1046

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1437

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1686

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1085

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 849

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 666

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 873

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 742