Politic

Mihai Tudose, despre soarta sa în fruntea Guvernului. Ce a declarat prim-ministrul

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, după ședința CEx, că va este numit politic în funcție și va pleca pe același criteriu sau va renunța în condițiile în care va considera că nu poate duce la îndeplinire programul de guvernare, relatează Digi 24.

Premierul a fost întrebat de ziariști, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, dacă nu s-a temut că va avea soarta lui Sorin Grindeanu odată ce a lansat în public tema remanierii guvernamentale.

"Soarta. Care-i soarta domniei sale? Eu v-am spus că prima zi, am plecat de la premisa că prima zi la Guvern este una dintre ultimele zile de la Guvern, că nu iese nimeni la pensie de acolo. Doi, vă mai spun și o repet, sunt pus politic și plec politic și mai plec când eu consider că nu pot să duc la îndeplinire planul de guvernare pentru care ne-au votat românii", a declarat premierul.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Harry-Ilan Laufer, numit consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă

17 Dec 2018 261

Guvernele PSD au rulat șase vicepremieri și peste 60 de miniștri Constănțenii care au ocupat portofolii în cabinetele Grindeanu și Tudose

26 Nov 2018 1011

Punctul de Trecere a Frontierei Lipniţa a intrat sub administrarea Primăriei localităţii. Ce trebuie să facă aceasta în termen de cinci ani

12 Sep 2018 576

Mesaj ironic pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Ce a transmis un fost jurnalist dintr-un hotel din Constanța

23 Aug 2018 950