Politic

Nastase n-a onorat intalnirea de la hotel "Forum"

Liga Primarilor PSD s-a intrunit la Costinesti

In aceasta saptamana, organizatia judeteana a PSD desfasoara mai multe actiuni cu caracter politico-organizatoric, care se vor materializa prin intalnirea lunara cu primarii si viceprimarii PSD din judet, ocazie cu care se vor inaugura doua noi sedii de partid. Conducerea organizatiei judetene a participat la hotelul "Forum" din Costinesti la intalnirea cu reprezentantii Ligii primarilor social-democrati. La actiune au participat din partea serviciilor descentralizate directorul Directiei Sanitare, Vasile Sarbu, directorul Directiei Sanitar-Veterinare, Marin Nicolae, directorul Directiei Agricole, Sorin Bulancea, precum si responsabilul SAPARD pentru zona sud-est, Gheorghita Corbu. La eveniment erau asteptati sa se alature prefectul judetului, Gheorghe Martin, si chiar presedintele PSD la nivel central, Adrian Nastase. La finele acestei saptamani, conducerea PSD local va participa la inaugurarea noului sediu al filialei din comuna Mihail Kogalniceanu si a sediului din Harsova. La eveniment sunt asteptati sa participe primarii si presedintii organizatiilor PSD din zona.

Academia de Vara de la Capidava

Ieri, presedintele organizatiei judetene Constanta a Tineretului Social Democrat, Lucian Lungoci, presedintele filialei municipale a TSD, Mihai Valeriu Adrian, vicepresedintele Mircea Dobre, impreuna cu secretarul organizatoric al organizatiei judetene Constanta a PSD, Gelu Dae, s-au intalnit cu participantii la lucrarile Academiei de Vara pentru stiinte si Science Fiction, organizata la Capidava. Manifestarea isi propune formarea abilitatilor necesare succesului tinerilor in viata socio-economica de astazi, ca o variata de educatie specifica structurii si dezvoltarii societatii moderne, bazata pe informatie si cunoastere. Cu acest prilej, a fost luata in discutie posibilitatea implicarii intr-o masura mai mare a organizatiei judetene Constanta a TSD in organizarea editiilor viitoare ale manifestarii. Tot ieri, in cadrul discutiilor cu Sorin Repanovici, consilier in cadrul Ministerului Tineretului si Sporturilor, liderii TSD local si-au manifestat disponibilitatea de a organiza, incepand cu anul viitor, unul dintre cele opt ateliere specifice, la care sa participe olimpicii constanteni.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ion Popa (ALDE) - „Principala sarcină a viitorului Parlament european este creşterea gradului de informare şi apropierea de cetăţeni, pentru înţelegerea beneficiilor şi a responsabilităţilor participării la acest proiect“

23 May 2019 201

Fostul prefect al județului Constanța, Ion Constantin, numit preşedinte - director general CJAS Constanța

22 May 2019 977

Legătura avocatei lui Răzvan Ciobanu cu Nicușor Daniel Constantinescu. Cum l-a ajutat pe fostul șef al CJC

18 May 2019 1214

Cine este noul președinte al Consiliului de Administrație al Ameropa Grains SA

13 May 2019 467

Mariana Mircea, radiată din ALDE. Îşi va pierde mandatul de consilier local la Cernavodă?!

10 May 2019 1739

Deputatul PMP Robert Turcescu - „Dosarul Mineriadei din iunie 1990, cu Ion Iliescu inculpat, considerat NUL. Csf? Ncsf…“

09 May 2019 912

Ce decrete au fost semnate de Preşedintele României, Klaus Iohannis

08 May 2019 340

Ce crede Traian Băsescu despre referendumul organizat de președintele Klaus Iohannis

04 May 2019 646

Traian Băsescu, invitat la o nuntă la Constanța. S-a întâlnit și cu reprezentanții PMP Constanța

04 May 2019 912

Oficial DNA Constanţa! Ce au spus procurorii cu privire la noul dosar în care este cercetat Nicuşor Constantinescu

15 Apr 2019 539

Nicuşor Constantinescu, prezent la DNA Constanţa (galerie foto+video)

15 Apr 2019 1314

Klaus Iohannis, prezent pe fregata „Ferdinand“, la Constanța. Ce le-a transmis militarilor români și aliaților NATO (galerie foto)

13 Apr 2019 978

Soluția pe larg Curtea de Apel Constanța a decis. Câți ani stă Nicușor Constantinescu după gratii

10 Apr 2019 1360

Peste un milion de lei trebuie să recupereze CJC de la Nicuşor Constantinescu. Cât a recuperat până în prezent

05 Apr 2019 1271

Alexandru Micu, din Constanţa, confirmat în funcția de președinte al Federației Române de Yachting

04 Apr 2019 805