Politic

Nastase n-a onorat intalnirea de la hotel "Forum"

Liga Primarilor PSD s-a intrunit la Costinesti

In aceasta saptamana, organizatia judeteana a PSD desfasoara mai multe actiuni cu caracter politico-organizatoric, care se vor materializa prin intalnirea lunara cu primarii si viceprimarii PSD din judet, ocazie cu care se vor inaugura doua noi sedii de partid. Conducerea organizatiei judetene a participat la hotelul "Forum" din Costinesti la intalnirea cu reprezentantii Ligii primarilor social-democrati. La actiune au participat din partea serviciilor descentralizate directorul Directiei Sanitare, Vasile Sarbu, directorul Directiei Sanitar-Veterinare, Marin Nicolae, directorul Directiei Agricole, Sorin Bulancea, precum si responsabilul SAPARD pentru zona sud-est, Gheorghita Corbu. La eveniment erau asteptati sa se alature prefectul judetului, Gheorghe Martin, si chiar presedintele PSD la nivel central, Adrian Nastase. La finele acestei saptamani, conducerea PSD local va participa la inaugurarea noului sediu al filialei din comuna Mihail Kogalniceanu si a sediului din Harsova. La eveniment sunt asteptati sa participe primarii si presedintii organizatiilor PSD din zona.

Academia de Vara de la Capidava

Ieri, presedintele organizatiei judetene Constanta a Tineretului Social Democrat, Lucian Lungoci, presedintele filialei municipale a TSD, Mihai Valeriu Adrian, vicepresedintele Mircea Dobre, impreuna cu secretarul organizatoric al organizatiei judetene Constanta a PSD, Gelu Dae, s-au intalnit cu participantii la lucrarile Academiei de Vara pentru stiinte si Science Fiction, organizata la Capidava. Manifestarea isi propune formarea abilitatilor necesare succesului tinerilor in viata socio-economica de astazi, ca o variata de educatie specifica structurii si dezvoltarii societatii moderne, bazata pe informatie si cunoastere. Cu acest prilej, a fost luata in discutie posibilitatea implicarii intr-o masura mai mare a organizatiei judetene Constanta a TSD in organizarea editiilor viitoare ale manifestarii. Tot ieri, in cadrul discutiilor cu Sorin Repanovici, consilier in cadrul Ministerului Tineretului si Sporturilor, liderii TSD local si-au manifestat disponibilitatea de a organiza, incepand cu anul viitor, unul dintre cele opt ateliere specifice, la care sa participe olimpicii constanteni.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 70 de ani de închisoare în dosarul care a zguduit Consiliul Judeţean Constanţa. Azi, un nou termen

16 Jan 2019 1658

Ultimă oră! Dumitru Dragomir, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

15 Jan 2019 1069

Schimbare, la ANAF, după rocada mare. O nouă numire la vârful agenţiei. Pe cine a adus Dăncilă şi pe ce funcţie

10 Jan 2019 2154

Fost preşedinte al Comisiei Naţionale de Arheologie „Cineva să-şi asume un proiect pentru Constanţa, în care dezvoltarea centrului istoric să nu mai fie abordată în detrimentul monumentelor istorice!“ (galerie foto+documente)

10 Jan 2019 1938

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu nu scapă de închisoare. Ce decizie au luat magistrații

04 Jan 2019 772

Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF

03 Jan 2019 986

Fost preşedinte CNAS, trimis în judecată de procurorii DNA (document)

27 Dec 2018 329

Nicuşor Constantinescu, opt achitări şi opt ani de închisoare. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanţa

24 Dec 2018 1236

Activitatea „Crucii Roşii“ din România în Primul Război Mondial

22 Dec 2018 638

Este oficial Justiţia din Constanţa are şefi noi! Iată cine sunt!

22 Dec 2018 1630

Începe judecata în ultimul dosar al lui Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al CJC

21 Dec 2018 854

CCR a stabilit că există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis

19 Dec 2018 311

Lia Savonea a fost aleasă preşedintele CSM. A judecat Dosarul Retrocedărilor şi a condamnat definitiv un fost şef al Gărzii Financiare Constanţa

13 Dec 2018 1158

Judecătorul Lia Savonea este noul preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

12 Dec 2018 407

Obligat în primă instanţă să achite CJC 61.591,20 lei Unul dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu, amânat

10 Dec 2018 485