PMP Constanţa solicită autorităţilor achiziţionarea de aparate de testare în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

Partidul Mişcarea Populară, filiala Constanţa, a înregistrat la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică o propunere care se referă la achiziţionarea de 5 aparate de testare în trafic a şoferilor pentru consumul de droguri, cu scopul de a preveni şi a diminua consecinţele consumului la volan.
 
ATOP are în componenţă reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa,  ai Primăriei Constanţa, ai Instituţiei Prefectului, ai Inspectoratului de Poliţie Constanţa şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.
 
Propunerea PMP vine în contextul în care au devenit de notorietate consecinţele deosebit de grave ale accidentelor produse de către şoferii care au consumat droguri iar după aceea s-au urcat la volanul maşinii, fapt ce a avut efecte dezastruoase în trafic, soldate cu pierderi de vieţii omeneşti.
 
La rândul său, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, anunţă că în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean va iniţia un proiect de hotărâre care va avea ca scop achiziţia celor 5 aparate de testare în trafic a şoferilor ce au consumat droguri şi după, s-au urcat la volan. „Am susţinut şi susţin în continuare acţiuni de combatere a acestui fenomen, care a devenit de nestăpânit în judeţul Constanţa şi în România. Fac precizarea ca din informaţiile publice care au apărut în media sunt mai puţin de 10 aparate de acest gen la nivel de ţară”, susţine Palaz.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul dreptei unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion, vorbește despre planurile cu care speră să câștige alegerile

26 Apr 2024 204

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 620

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 487

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 591

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 671

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 639

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 600

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 778

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 672

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 782

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1174

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 743

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 1021

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 734

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 858