ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

  • La ZIUA LIVE, Stelian Ion a vorbit  despre echipa Alianței Dreapta Unită, despre motivația candidaturii sale, dar și despre contrandidații săi despre care spune că nu trebuie subestimați
 

Stelian Ion, deputat USR și candidat la Primăria Constanța din partea alianței USR-PMP și Forța Dreptei a fost invitat la ZIUA LIVE.

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Câțu, Stelian Ion a candidat pentru Primăria Constanţa şi în 2020, clasându-se pe locul al doilea.

La ZIUA LIVE, Stelian Ion a vorbit  despre echipa Alianței Dreapta Unită, despre motivația candidaturii sale, dar și despre contrandidații săi despre care spune că nu trebuie subestimați.
 
„Fac tandem cu Bogdan Bola pentru că am discutat înalianță, această formulă. Ne interesează foarte mult ce se întâmplă în municipiul Constanța. Eu sunt constănțean, născut și crescut aici. Așa cum am gândit alianța este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria. Am discutat cu colegii, eu am susținerea lor pentru funcția de primar, Bogdan Bola are susținerea noastră pentru funcția de viceprimar iar Claudiu Palaz se ocupă de județ, este foarte importantă și zona aceasta și așa ne-am împărțit atribuțiile”, a spus Stelian Ion.

Întrebat fiind de ce dorește să-și ia revanșa în lupta pentru primărie, după rezultatul bun din 2020, Stelian Ion spune că nu se pune problema unei revanșe.

„S-a creat iluzia, de fapt PNL și Vergil Chițac au indus această idee că se va scăpa de PSD la Constanța doar votând Vergil Chițac.
Adevărul s-a văzut la urne și am fost aproape de a câștiga, dar, se pare că acea strategie incorectă, aș zice acel truc pe care l-au folosit în 2020 a fost eficient și oameni care ar fi votat în mod normal cu noi au ales să scape de PSD. Au votat Vergil Chițac, s-au ales fix cu PSD. Cred că după această mare țeapă pe care și-au luat-o, pentru că oamenii s-au simțit înșelați, nu se va mai repeta din nou acest lucru”, a mai spus candidatul ADU.

Motivația candidaturii


„Candidez pentru că efectiv orașul ăsta are nevoie de altceva. Putem să facem altceva și mă uit în jur și nu văd din partea celorlalți o dorință reală de a schimba lucrurile. Văd numai interese, numai interese de partid, financiare, combinații pe afaceri pe milioane de euro. Am văzut de la PSD o așteptare îndelungată de desemnare a candidațilior care nu avea nicio legătură cu Constanța și cu interesele constănțenilor, că departajarea între posibilii candidați nu s-a făcut pe proiecte sau pe șanse reale pentru a schimba lucrurile din Constanța. Cu toate astea, eu le transmit constănțenilor să nu subestimeze niciun candidat”, spune Stelian Ion.

Despre Horia Constantinescu, candidatul PSD

„Este o jignire la adresa constanțenilor pentru că nu poți aduce un candidat care este aproape de Năstase, are afaceri nenumărate. După scandalul făcut cu puiul vopsit, funcția publică pe care a avut-o, acestea au fost făcute pentru scopul personal. După eșecul lamentabil cu operațiunea puiul vopsit în galben, înseamnă că nu ești normal la cap”.
 
Despre Ovidiu Cupșa, candidatul AUR

„Ovidiu Cupșa mi se pare un personaj nostim, o penibilitate maximă. Ai fost liberal atâția ani, ai umblat cu Chițac pe stradă și acum faci chestii din astea. AUR-ul e pe un val în România”.
 
Chițac este principalul adversar!

„În aceste alegeri va fi o luptă între trei pertide, Alianța Dreapta Unită, PSD, PNL și AUR, în opinia mea, cu șanse mai mici. Principalul meu adversar este actualul primar, Vergil Chițac.

Dacă ar fi o ocazie să avem o confruntare, eu solicit o confruntare cu ceilalți trei candidați, Horia Constantinescu, Vergil Chițac și Ovidiu Cupșa.
Este important ca toți constănțenii să înțeleagă că PNL înseamnă PSD.

Cu excepția Alianței Dreapta Unită, altă opoziție față de PSD nu mai există. Chiar dacă unii oameni sunt reticenți față de politiceni, noi vom face o campanile serioasă și vom vorbi cu toată lumea. Mergem din ușă în ușă, în toate cartierele, pe toate străzile din tot orașul”, a conchis Stelian Ion.

VIDEO AICI:

Citește și:
ZIUA LIVE: De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția CJC - „Nu sunt de acord că cel mai bun medic din Constanța e trenul de București!"

22 May 2024 54

Alegeri electorale 2024 Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța dorește revitalizarea turismului de pe litoral

22 May 2024 346

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 508

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția CJ Constanța - „Cred că va fi o prezență foarte mare la vot pentru că oamenii vor o schimbare“ (VIDEO)

08 May 2024 931

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 1232

Paștele nu e sărbătoarea burții! Avertizările unui medic

04 May 2024 443

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 924

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 759

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 931

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 783

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 729

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 729

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 1108

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 655

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 832