PNTCD sustine eliminarea imixtiunilor din activitatea justitiei

Candidatii crestin-democrati pentru Parlament s-au intalnit cu electoratul din judet

Vicepresedintele Ion Caramitru, aflat pe lista pentru Senat a PNTCD Constanta, s-a deplasat ieri impreuna cu ceilalti candidati crestin-democrati pentru Parlament in localitatile Mihai Viteazu, Tariverde, Cogealac si Fantanele * Crestin-democratii constanteni au oferit cetatenilor pliante si materiale electorale pentru ca acestia sa se familiarizeze cu programul electoral al PNTCD * Sub sloganul "Alta cale. Calea cea dreapta", taranistii si-au propus sa "faca o figura frumoasa in alegeri" si sa demonstreze ca PNTCD este un partid curat, onest si cu experienta de guvernare

Partidul National Taranesc Crestin Democrat considera ca delimitarea clara intre puterile statului este principala cheie in eradicarea coruptiei. De aceea, in locul unor institutii bugetare inventate pentru a cerceta, pentru a urmari si a face pierdute dosare, in locul tratarii efectelor, PNTCD este de parere ca poate actiona direct asupra cauzelor, aflate mereu in varful piramidei. De altfel, reala independenta economica, functionala si decizionala a puterii judecatoresti, fara nici o posibilitate de ingerinta din partea executivului si nu numai, reprezinta una dintre valorile fundamentale ale crestin-democratiei. Potrivit declaratiilor vicepresedintelui PNTCD, Ion Caramitru, "conducerea formatiunii crestin-democrate este preocupata in mod fundamental de modalitatile viabile de creare a bunastarii persoanei si comunitatii in care aceasta se dezvolta. Initiativa mica si mijlocie nu se va putea niciodata dezvolta intr-un cadru fiscal apasator, in conditii descurajante inca de la infiintare. De aceea, venim in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii, pe care ii consideram sursa cea mai importanta de venit national intr-un stat cu o economie sanatoasa, sustinand reducerea fiscalitatii la un nivel de sub 40 la suta. Totodata, in cazul in care PNTCD va accede la guvernare, crestin-democratii vor pune un accent deosebit pe realizarea statului de drept autentic si va urmari eliminarea oricaror imixtiuni in activitatea justitiei, atat de natura politica, cat si din partea structurilor de tip mafiot astfel incat judecatorii sa devina cu adevarat independenti. Pentru a face cunoscute principalele aspecte ale programului de guvernare crestin-democrat, candidatii filialei constantene a PNTCD pentru cele doua Camere ale Parlamentului s-au deplasat, ieri, in mai multe localitati din judetul Constanta, printre care Mihai Viteazu, Tariverde, Cogealac si Fantanele. La mitingurile electorale organizate in aceste localitati a participat si Ion Caramitru, vicepresedintele PNTCD si respectiv candidat pentru functia de senator pe listele de la Constanta. In timpul deplasarilor in judet, candidatii pentru Parlament ai partidului au oferit cetatenilor pliante si materiale electorale pentru ca acestia sa se familiarizeze cu programul electoral sustinut de conducerea crestin-democrata. Sub sloganul "Alta cale. Calea cea dreapta", taranistii constanteni si-au propus sa "faca o figura frumoasa in alegeri" si sa demonstreze ca PNTCD este un partid curat, onest si cu experienta de guvernare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 393

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 472

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 885

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 805

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 630

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 777

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1030

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1407

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1654

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1046

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 827

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 640

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 859

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 730

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 605